od Goran sk » Čet Jun 22, 2017 12:01 am
Slobo,dobro je to sto ti i tvoja /mladja generacija razmislja drugacije ,u suprotno bilo bi dosadno.Slazem se oko toga di ti lakse preko interneta kupovina i online rezervacije i tkd, i ja neam nikakve zamerke oko toga ,tareba da postiji ta opcija ...ali sta je za onu drugu stranu ?Jel treba da mi se uzme ono pravo koje sam do sada koristio i koje mi i dan danas ogovara ?! Sigurno ne, a realno gledajuci oduzece ga...
Druga stvar je (i to meni bitnija) kvaliteta usluge...Pa nije kvalitet samo online usluga,jevtine karte i novi autobusi( jer polako imaju skoro svi renomirani ili porazvijenih prevoznika (pricam za nase prevoznike ex YU prostora)
Poverenje u prevoznika ,odnos prema meni kao putnik ,usluga i ima tu jos mnogo .
Fakt je da u Nemacku jeste Flix popularan kod studenata zbog jevtinog prevoza ,ali fakt je da niti drzavi, niti kod vozaca, niti kod ozboljnije firme nije na pozitivnu glasinu, a o bezbednog aspekta da i ne pricamo... (u DE autobuski prevoz se tretira kao kamena doba za razliku od zeleznice i aviacije)
Bilo je i veleke i poznate firme koji su vozili za njih i odustali, a bice i firmi koji i dalje za njih voziti,prevoznika bice uvek...samo steta sto manje firme jednog dana nestace jer na dugorocni period ne ce moci preziveti...
Ali kao sto si naveo ,za vas i mladje generacije je ok i donjece neke promene definitivno...kave i sta videcemo.