Na autobuskoj stanici u Kumanovu .
Nibus-ja je napisao:Znaci za poslovnu liniju vaze karte sa drugom cenom od obicnih za ostale polaske inace obicne ne vaze ni u povratku za ovaj polazak u povratku,uz prijatnu i ekspresno-udobnu voznju dobijate osvezenje SOKOVE,SENDVICE,mislim i kafu,bombone
Aleks_BGD je napisao:#156 Novi Sad-Vranje
http://i793.photobucket.com/albums/yy21 ... c5d152.jpg
Nibus-ja je napisao:Jel ovo JUGEKSPRES-Leskovac linija
shoffer018 je napisao:Nibus-ja je napisao:Jel ovo JUGEKSPRES-Leskovac linija
Mislim da nije...a sad vidim da ovaj nazovi bus nema ni levi brisač...ovo je šasija dubrave,i stakla,pa je rađeno ko zna gde

Sashco je napisao:shoffer018 je napisao:Nibus-ja je napisao:Jel ovo JUGEKSPRES-Leskovac linija
Mislim da nije...a sad vidim da ovaj nazovi bus nema ni levi brisač...ovo je šasija dubrave,i stakla,pa je rađeno ko zna gde
Nije, to te samo maska i soferka varaju, ovo je IK 404 jedini proizvedeni primerak. Inace napred je modifikovan u odnosu na originalni izgled.
shoffer018 je napisao:Sashco je napisao:shoffer018 je napisao:Nibus-ja je napisao:Jel ovo JUGEKSPRES-Leskovac linija
Nije, to te samo maska i soferka varaju, ovo je IK 404 jedini proizvedeni primerak. Inace napred je modifikovan u odnosu na originalni izgled.
A joj,pa pogledaj prednju masku...ovo se nije ubilo od lepote...a to je bio super bus svojevremeno,izgledao super...beše bio roze?
toma je napisao:Do 2008. je vozio: Salzburg-Presevo.
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju