Sashco je napisao:Super slike zemo, svaka čast za slikanje na ove ledene dane!!! Samo da dopunim dve stvari: 223 je posle 319 bio 404(tako smo ga najviše slikali), a 242/ex416 nikad nije bio 538.
Хвала људи, само да приупитам онда да отклонимо недоумицу пошто 416 није 538 који је онда био пре тога
negas je napisao:Sashco je napisao:Nenad_KM je napisao:Sashco je napisao:Super slike zemo, svaka čast za slikanje na ove ledene dane!!! Samo da dopunim dve stvari: 223 je posle 319 bio 404(tako smo ga najviše slikali)...
223 ex 404 ex 319 jednom letos došao i do Pančeva

Dobar je, gura ga mečka.
I je, nisam znao da jos radi Mecka u njemu, jos kao nov ju je dobio, koje su to masine...
Nibus-ja, kad si bese ovo slikao, dakle jos je ziv sanos/nibus 315, vidi se na jednoj od slika, poslednji mohikanac, jer ga upeca

Сликано је у децембру на дан кад се славио Свети Никола значи 19 децембар, није сликано (а санос 132 некад 298 вози не гасе га само плови с поносом јер је једини преостали примерак од некадашњег огромног возног парка марке санос)пуно тога изненада отказала батерија на телефону од колеге јер сам искористио прилику да се видимо,а претходну ноћ је баш због тих прилика била пуњена, полудео сам после Френкијеве бове на пола минута улетео је и онај нови Еуролинер са колор шемом као што је онај МАН у сертранс-Сенти, криво ми ал јеб.га виша сила