pa 5 mesta prazno, pa ovi gradski nibusi sa ovom ruznocom pozadi prvenstveno...mislim da bi nas 4-5 da se skupi napravilo bolja resenja, bar sto se estetike tice

Stvarno izbegavam da se uplićem u ovakve diskusije, ali najlakše je gledati sa visine. Nisu crveni busevi savršenstvo, ali su deo svakodnevice juga Srbije, i sredstvo kojim veliki broj ljudi zarađuje za život. Treba nibusu dodeliti medalju za snalažljivost i uspeh i podržati ih jer uz svo uvažavanje stručnosti članstva foruma gro nas koji ovde diskutujemo nismo u stanju ni 100-ti deo nibusa da napravimo, kakvi god oni bili. Između domaćeg proizvoda sa estetskim manama koji u Srbiji hrani 1000 porodica i na oko perfektnog stranog koji hrani samo porodicu uvoznika izabraću domaći jer tako moj kraj neće da opusti, neće mi komšije pobeći u Beograd i u beli svet. A jug Srbije nema drugu perspektivu, nemamo turizam, imamo samo ono što svojim rukama zaradimo, a i to je svakim danom sve manje i manje jer previše verujemo strancima. A stranac nije došao ovde iz humanih razloga, normalno, došao čovek da zaradi i čim mu se ne isplati, ode on i briga ga za radnike, nego trebalo nam 10 godina da ukapiramo to, ma još uvek nismo u potpunosti ukapirali.arsenal je napisao:Vjerovatno po ruznoci - najgrdniji i najsklepetaniji busevi idu na lokalne linije, a nesto malo manje ruzni na medjugradske itd. Uglavnom, ko dizajnira nibuse je slijep, ili mu treba dodijeliti "Zlatnu malinu" za "uspjeh" koji je postigao!

bogda78 je napisao:Ma daj bre...sto puta smo ulazili u ovakve rasprave,nema više smisla...mi bar napravimo nešto i to traje neko vreme,jeste da nije savršeno,ali niko u Srbiji nije ni imao ***CENZURISANO*** da sam proba nešto slično...a o Crnoj Gori i da ne govorim...kada neko proba nešto slično i napravi bolje možemo da diskutujemo...

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju