Ma to je ok samo sto neko ne razmislja na taj nacin Nekom je sve jedno da li vozio svinju ili cist i sredjen autobus a samim tim se i putnici zale na prljave autobuse
verovatno znas kako je izgledao bus Tome Kristca,svi su samo cekali dan kad ce da stane,a u stvari bio najispravniji autobus u firmi,....dobar sofer i eto ti rezultata...
Uuuuu brate kakvih sam se ja buseva nagledao dok sam radio u ekspresu...da ne idemo mnogo off,ali bilo je i onih sa buđavim tapacirima,i na kojima su nasloni za glavu na sedištima bili crni,pa sam par puta i vaške zaradio...
Pa kako da neznam Tomu Kristica i njegovog tamica gbr 280 ja sam se sa njimm vozio pune dve godine. On ga je cuvao i brinuo se za njega kao da je licno njegov a ne firmin. Kad je on otisao u penziju i njegov autobus je ubrzo takodje otisao u penziju. Taj vozac sto je uzeo da ga tera nije ga odrzavao kao Toma i odma je poceo da se kvari i nije vise hteo da ga vozi i zato on ode u razhod. Inace nebi on jos otisao. Ali kaze mi posle taj vozac da se pokajao sto ga dao u razhod da su mu uradili limariju onda sad bi bio najbolji od tih starijih autobusa u autobanatu
Na ovoj slici Safarija HD iz Udbine na strani 6 je moj ujak....u odlasku mu je otpala jedna rat kapna ali je u povratku ugledao pored puta i stao i pokupio je....
Taj autobus ide kao LUD!!!,...Jako dobro ubrzanje ima,kaze ujak da uzbrdo iza sebe ostavi sve mecedese i setre,....ali opet samo mu je to prednost u odnosu na njih,....SAMO JEDAN JE NEOPLAN!