shoffer018 je napisao:
Pa jeste extra...pozz mom drugaru U Mitrovici...
Hvala

shoffer018 je napisao:Zbog prozivki nekih ljudi izlazim sa foruma,koga šta zanima neka pošalje privatnu poruku...ne sviđam se ovde nekima izgleda...pozz i ugodan odmor i sve najbolje svima.

Sashco je napisao:I ja se nadam da ostanes na forumu Dule.
MILE je napisao:shoffer018 je napisao:Sashco je napisao:I ja se nadam da ostanes na forumu Dule.
Sale hoću ja...samo ne znam ko ovde muti i šta...ali otkriće se...
Pričaj šta ti smeta
Sloba je napisao:Lepo izgleda. Samo mi se ne sviđa ovaj natpis NIŠ EKSPRES. Lepši je onaj NIŠ pa u tome ekspres.
shoffer018 je napisao:Sashco je napisao:I ja se nadam da ostanes na forumu Dule.
Nibus-ja je napisao:Sloba je napisao:Lepo izgleda. Samo mi se ne sviđa ovaj natpis NIŠ EKSPRES. Lepši je onaj NIŠ pa u tome ekspres.
apsolutno se slazem,upropastili TRADICIONALNI LOGO I SA OVOM CRNOM BOJOM sve manje lice na sebe,a naziv ALBANAC potpuno na mestu,ko je ovo smislio jurio bi ga sipkom po garazi da ga udaram dok crnu boju ne izbaci iz glave![]()

Aleks_BGD je napisao:MILE je napisao:shoffer018 je napisao:Sashco je napisao:I ja se nadam da ostanes na forumu Dule.
Pričaj šta ti smeta
Moja je krivica,evo ja cu da kazem javno.Jer je sve pogresno i lose protumaceno i preneto.

Aleks_BGD je napisao:MILE je napisao:shoffer018 je napisao:Sashco je napisao:I ja se nadam da ostanes na forumu Dule.
Pričaj šta ti smeta
Moja je krivica,evo ja cu da kazem javno.Jer je sve pogresno i lose protumaceno i preneto.
shoffer018 je napisao:Aleks_BGD je napisao:MILE je napisao:shoffer018 je napisao:Sashco je napisao:I ja se nadam da ostanes na forumu Dule.
Pričaj šta ti smeta
ok,idemo dalje,ali drugi put za sve pitaj mene...
Nibus-ja je napisao:Sloba je napisao:Lepo izgleda. Samo mi se ne sviđa ovaj natpis NIŠ EKSPRES. Lepši je onaj NIŠ pa u tome ekspres.
apsolutno se slazem,upropastili TRADICIONALNI LOGO I SA OVOM CRNOM BOJOM sve manje lice na sebe,a naziv ALBANAC potpuno na mestu,ko je ovo smislio jurio bi ga sipkom po garazi da ga udaram dok crnu boju ne izbaci iz glave![]()
shoffer018 je napisao:shoffer018 je napisao:Aleks_BGD je napisao:MILE je napisao:shoffer018 je napisao:Sashco je napisao:I ja se nadam da ostanes na forumu Dule.
Pričaj šta ti smeta
ok,idemo dalje,ali drugi put za sve pitaj mene...
A ovaj logo jer kao na non-stop trafici u nekom selu...katastrofa.Neki sličan latinični imao je nekada davno 1003,Dubravica,kada je Drago Crnogorac držao Peć sa njom.Ali taj je bio interesantan-slovo u slovu,ma ne mogu tačno da se setim,ali bio je latinični garant.To pamtim kao klinac...a mali Neša ih zna,Drago i Zoran Bekin,majali se tamo po Pnčevu dosta ranije,pa su ujahali Bregenz sa 580...sad su u penziji obojica valjda...
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju