Aleks_BGD je napisao:shoffer018 je napisao:shoffer018 je napisao:Aleks_BGD je napisao:MILE je napisao:shoffer018 je napisao:Sashco je napisao:I ja se nadam da ostanes na forumu Dule.
Sale hoću ja...samo ne znam ko ovde muti i šta...ali otkriće se...
Pričaj šta ti smeta
Moja je krivica,evo ja cu da kazem javno.Jer je sve pogresno i lose protumaceno i preneto.
ok,idemo dalje,ali drugi put za sve pitaj mene...
A ovaj logo jer kao na non-stop trafici u nekom selu...katastrofa.Neki sličan latinični imao je nekada davno 1003,Dubravica,kada je Drago Crnogorac držao Peć sa njom.Ali taj je bio interesantan-slovo u slovu,ma ne mogu tačno da se setim,ali bio je latinični garant.To pamtim kao klinac...a mali Neša ih zna,Drago i Zoran Bekin,majali se tamo po Pnčevu dosta ranije,pa su ujahali Bregenz sa 580...sad su u penziji obojica valjda...
Bregenz je u Nis Ekspresu dosta popularan.Dosta se vozaca otima za tu liniju,ili mi se cini samo?
Acko,to voze jedni isti ljudi već 3-4 godine,ne može niko da im priđe sve Zoranovi ljudi,tako je bilo i ranije.Tu beše dnevnica ja mislim 75 evra,plus koliko uzmeš sa strane...a za Austriju se u Niš Ekspresu ne naplaćuje prtljag jer se vozi sve i svašta-najviše polovne gume,uvek su prepuni boxevi,dok se za Nemačku naplaćuje...eto sve sam ti rekao,pa ti vidi što se biju za Bregenz i za Beč i za onaj salzburg iz Bujanovca što je išao,sada isto radi ali mislim iz Leskovca...