Nibus-ja je napisao:Prema prvim informacijama koje mi dojavio kolega stvari izgledaju ovako AUTOBUSKU STANICU je kupila firma AUTO-ACA iz Bora za oko 8.000.000,00dinara a 29 autobusa je kupila firma FOKUS iz OSIPAONICE kod SMEDEREVA. Jel neko zna nesto o toj firmi
Nibus-ja je napisao:http://www.rtvbor.rs/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=10&Itemid=57&lang=sr
evo najnovijih vesti ukratko za stanicu ce ucestvovati 2 kandidata a za autobuse su 3 ucesnika otkupila dokumentaciju,TAM ce izgleda opet na PUT NEGASEEEEEEEEEEeeeeeeeee
negas je napisao:Nibus-ja je napisao:http://www.rtvbor.rs/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=10&Itemid=57&lang=sr
evo najnovijih vesti ukratko za stanicu ce ucestvovati 2 kandidata a za autobuse su 3 ucesnika otkupila dokumentaciju,TAM ce izgleda opet na PUT NEGASEEEEEEEEEEeeeeeeeee
Ovo je neverovatno sta se desava! Za stanicu je bila odmah zainteresovana opstina Bor koja je otkupila odmah dokumentaciju, ali i pazi ovo Timocka televizija-koja je to objavlivala na rtz.rs!
A sada se nije pojavila vec Auto Aca! Da nije mozda Auto Aca u njihovo ime! Iskreno sumnjam da je AutoAca toliko jak da kupi stanicu i renovira je! Al ajde videcemo, ako ne uplati, nema nista od stanice! Ali pozelimo mu srecu!
E autobusi su ENIGMA NAJVECA! Ako je kupio taj smederevac, 29 eutobusa, odnosno 29 kanti metala-to busevi nisu! Sem Tam-a u garazi i onog na stanici i onih 303-jki, ne mogu se yvati busevi, ali mada i ovi treba da se ulazu! Pre ce papirte da koristi, a trece, da ih proda u zelezaru na klio, pa mozda uspe da obrne kintu! STVARNO NE ZNAM KAKO MOZE NEKO DA KUPI TE BUSEVE A DA IH NE PRETOPI, ko zna nek nam kaze!!! Koja je to firma, Fokus, dal neko zna!?
Odlicno nibus-ja, pratimo dalje temu...Ja sam obavestio i g.direktora Nis-ekspresda, i Laste BG ali su mi rekli da nisu zainteresovani STETA!
Krle je napisao:Iz Bora u Osipaonicu, iz Osipaonice pravac Radinac-zelezara...
negas je napisao:Krle je napisao:Iz Bora u Osipaonicu, iz Osipaonice pravac Radinac-zelezara...
Krle, nisi daleko od istine, izgleeda da je covek dobro proracunao za koliko gvozdja moze da dobije kintu, i obrne koji evro, to su 29 busa sa po, ajd da kazemo, 8-10tona gvozdja, onako grubo...Ode moji TAM u cekice i gelendere...
Tj firma se zove kako nadjoh na netu koja je kupila buseve „Fokus risajkling“ iz Smedereva. To dovoljno govori, sve ide u reciklazu!!! Eto ode SVE! Kad bi neko uspeo da nadje ovu firmu na netu, da ih pitamo kada ce da tovare buseve i da se to slika! Ali mislim da ce pre da posalju ekipe koje ce direkt da seku na lice mesta i tovare u kamione! Ali dok se to ne organizuje, zamoli nibus-ja drugara da ode na stanicu da uslika TAM-a ali da pridej i u garazu ili bar preko (il da nadje lika koji ga je pustio). ***CENZURISANO*** ode sve, zaomi onog TAM unutra je sigurno OK, ah ljubav, ljubav za TAM-ica, zao mi ga! Verujem, da ga kidnapujem veceras, niko ga ne bi ni trazio, ali nemam cime!
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 57 gostiju