Delovi ili remont...nisu mrdnuli nigde 6 meseci...

Nibus-ja je napisao:Kad smo vec kod stare numeracije,MOLIM NIBUS-ovce za malu pomoc sadasnji
262![]()
![]()
272![]()
![]()
323![]()
![]()
337509
pretpostavljam

Nenad_KM je napisao:Nibus-ja je napisao:Kad smo vec kod stare numeracije,MOLIM NIBUS-ovce za malu pomoc sadasnji
262![]()
![]()
272![]()
![]()
323![]()
![]()
337509
pretpostavljam
337 jeste 509 a 323 se i ja pitam, mozda 341 ili 346

Nibus-ja je napisao:Nenad_KM je napisao:Evo od mene malo slika
# 311
/nibus3174.jpg[/img][/URL]
Uploaded with ImageShack.us
Pogledajte koliko jeftino, da ne kazem jadno i ruzno izgleda natpis na 311,pa ja bi onoga ko je izmislio ovaj logo jurio u garazi jednim pajserom pred svima mu se smeju i da mu objasnim na sta ovo lici, kao da se deca na praksi vezbala da pisu u photoshop-uE kad smo vec kod ovog seta-slika jel moze da se ispise koji su bili po staroj numeraciji

randjelovic66 je napisao:Nibus-ja je napisao:Nenad_KM je napisao:Evo od mene malo slika
# 311
Pogledajte koliko jeftino, da ne kazem jadno i ruzno izgleda natpis na 311,pa ja bi onoga ko je izmislio ovaj logo jurio u garazi jednim pajserom pred svima mu se smeju i da mu objasnim na sta ovo lici, kao da se deca na praksi vezbala da pisu u photoshop-uE kad smo vec kod ovog seta-slika jel moze da se ispise koji su bili po staroj numeraciji
Ovo je do renumeracije bio #390,a logo i farba mu je menjana posto je negde na periferiji grada imao tezak udes sa smrtnim slucajevima!
bogda78 je napisao:randjelovic66 je napisao:Nibus-ja je napisao:Nenad_KM je napisao:Evo od mene malo slika
# 311
Ovo je do renumeracije bio #390,a logo i farba mu je menjana posto je negde na periferiji grada imao tezak udes sa smrtnim slucajevima!
Ne znam za 390,znam za 341,pre dve godine je ona devojčica poginula kod Balajnačke petlje!

bogda78 je napisao:Nemam pojma...nisam čuo za to.Ovo je dobar bus bio,sa MAN motorom i tempomatom.

Nenad_KM je napisao:bogda78 je napisao:randjelovic66 je napisao:Nibus-ja je napisao:Nenad_KM je napisao:Evo od mene malo slika
# 311
Ne znam za 390,znam za 341,pre dve godine je ona devojčica poginula kod Balajnačke petlje!
Aaa nije to taj udes, ovo je bilo zimus, zapravo vozac je na raskrsnici isekao smer kretanja automobilu i auto mu se zakucao direktno u boks i lik je na mestu ostao mrtav(vozac automobila).
Sto se busa tice pre medjugrada je bio 539.
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju