sasa-74 je napisao:Jovan je napisao:Bice ako Bog daJesi li kad razmisljao ili imao sansu da otvoris neku medjunarodnu liniju recimo Bec, Salzburg ili München
Razmisljam ja i sad ali nemam adekvatan bus za preko muce me finansije . Dule, Volvos i ja se dogovorili da vozimo Dansku cim skupimo pare za dobar bus![]()
Jovan je napisao:sasa-74 je napisao:Jovan je napisao:Bice ako Bog daJesi li kad razmisljao ili imao sansu da otvoris neku medjunarodnu liniju recimo Bec, Salzburg ili München
Razmisljam ja i sad ali nemam adekvatan bus za preko muce me finansije . Dule, Volvos i ja se dogovorili da vozimo Dansku cim skupimo pare za dobar bus![]()
Mugu li i ja da se ukljucimDobro za Dansku treba nov autobus, ali Bec ili München moze 215 HD ili dobar Cityliner sa pocetka 92-3 god
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google Adsense [Bot] i 4 gostiju