Logo

Blenda turs, Pirot

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Jovan » Uto Avg 19, 2008 5:37 pm

Pa vidi se da ih uzimaju samo prevoznici koji imaju "sumnjiv" vozni park, svi su im autobusi razliciti i cini mi se da su kupovali samo sto je jeftino.
Ozbiljan prevoznik ne bi sebi dopustio to smece u voznom parku, samo ovi nasi koji samo gledaju kako ce preko noci da se obogate, a voze sa autobusima bez kocnica. Kada bi bile neke provjere, pitanje je da li bi i jedan autobus ovakvih prevoznika prosao. A sto se tice kineza negdje sam procitao da se rezervni dijelovi moraju traziti po internetu, da nemaju prave servise.
A i ti motori da su dobri ugradjivao bi ih neki ozbiljni Evrpski proizvodjac.
Ali dobro ako Stefan misli da su dobri nek putuje s njima, ja NIKAD ne bih
Korisnikov avatar
Jovan
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 1:42 pm

Sponzor

Postod Jovan » Uto Avg 19, 2008 5:44 pm

Stefan Bgd je napisao:Ali ljudi,ne mora da znaci da ce ovi autobusi biti neisplativi.Bas naprotiv.Imaju jake,dobre Kaminsove motore,sasiju i mehaniku dobru(imam njihove prospekte,treba procitati malo,nije sve kinesko)...Pa kada se Isuzu pokazao dobar,i ovaj ce sigurno.

Koliko se Isuzu dobro pokazao, pa vidimo da se na nekim nakon 2-3 god pojavila korozija.
Ali opet se po meni on ne poredi sa kinezima, razlika izmedju Turskih i Kineskih autobusa je velika po meni
Korisnikov avatar
Jovan
Član

Postod Stefan Bgd » Uto Avg 19, 2008 5:53 pm

Jovan je napisao:Pa vidi se da ih uzimaju samo prevoznici koji imaju "sumnjiv" vozni park, svi su im autobusi razliciti i cini mi se da su kupovali samo sto je jeftino.
Ozbiljan prevoznik ne bi sebi dopustio to smece u voznom parku, samo ovi nasi koji samo gledaju kako ce preko noci da se obogate, a voze sa autobusima bez kocnica. Kada bi bile neke provjere, pitanje je da li bi i jedan autobus ovakvih prevoznika prosao. A sto se tice kineza negdje sam procitao da se rezervni dijelovi moraju traziti po internetu, da nemaju prave servise.
A i ti motori da su dobri ugradjivao bi ih neki ozbiljni Evrpski proizvodjac.
Ali dobro ako Stefan misli da su dobri nek putuje s njima, ja NIKAD ne bih

Pa ja jednostavno nemam razloga da ne putujem sa njima.Svakodnevno je on vozio na liniji Herceg-Novi-Beograd,i bio uvek pun...
A motori Kamins se ugradjuju i u kamione,jako su dobri,jaki i pouzdani.Svaki evropski proizvodjac uglavnom ima svoje svopstvene motore,te stoga ovih motora ima vrlo malo u "evropskim" autobusima. :roll:
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod s215hdh » Uto Avg 19, 2008 6:03 pm

Nije pitanje sta nego kako :) I u Ikarbus ide MAN pa ne valja. AKo cemo po toj logici, ja da uzmem sada neciju sasiju i motor i da skarabudzim neko zlo na 6 tockova to bi trebalo da bude dobar autobus jer je MAN motor i sasija. To nema veze sa zivotom. Moras znati to sve napraviti valjano. A ne postoji jedna kineska stvar da valja. Bar ja nisam do sada naisao na tako nesto. Bio bi fenomen da naidjem...

Vreme ce pokazati. Voleo bih da se ujedem za jezik, ali mislim da necu...
s215hdh
Profesionalni vozač

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 5:47 pm

Postod Jovan » Uto Avg 19, 2008 6:03 pm

Pa putuj, ja ne bih :wink: A kako su ti ljudi bili zodovoljni putovanje i da li ce se opet voziti s njima :?:

Ja imam razloge, zato sto nista kinesko ne valja, zato sto su kinezi lopovi koji sto stignu kopiraju(lose) i ne brinu da li ce neko nastradati da bi zaradili. A da ne govorimo koliko brinu za okolinu, za konkurentnost trzista. Truju nas, nasi ljudi ostaju bez posla a mi treba da kupujemo njihovo. Isto su tako htjeli da uvale i ona auta koja su bila najnesigurnija, pa otkud znas da su ovi autobusi bolji, a kod nas ovdje moze sve proci samo ako nekog podmitis
Moje misljenje za njih je da citav svijet vode u propast
Korisnikov avatar
Jovan
Član

Postod Stefan Bgd » Uto Avg 19, 2008 8:10 pm

Sve to stoji,ali taj njihov kineski auto je imao test,gde se pokazao lose.Ovaj autobus to nije imao,i prema tome ne moze se tvrditi da je vozilo totalno lose i neispravno...Ima onih koji ce o tome da raspravljaju,ne mi.
A sto se tice kopiranja,ako cemo pravo,ovaj je fenomenalno iskopiran.Izgled mu je besprekoran,i spolja i unutra...
Najbolje ce vam ispricati Danilo,koji se licno vozio s njim,i koji ima jako lepe utiske.
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod ik404 » Uto Avg 19, 2008 8:35 pm

Jovan je napisao:Pa putuj, ja ne bih :wink: A kako su ti ljudi bili zodovoljni putovanje i da li ce se opet voziti s njima :?:

Ja imam razloge, zato sto nista kinesko ne valja, zato sto su kinezi lopovi koji sto stignu kopiraju(lose) i ne brinu da li ce neko nastradati da bi zaradili. A da ne govorimo koliko brinu za okolinu, za konkurentnost trzista. Truju nas, nasi ljudi ostaju bez posla a mi treba da kupujemo njihovo. Isto su tako htjeli da uvale i ona auta koja su bila najnesigurnija, pa otkud znas da su ovi autobusi bolji, a kod nas ovdje moze sve proci samo ako nekog podmitis

Uh, i ja ih ne volim! Sve to sto kazete je verovatno najvecim delom i istina! Ipak, suvise je negativnog stava, predrasuda i osudjivanja unapred! Dizajn jeste nikakav, blede kopije, sto bi rekao Dule - "skarabudzeno" nesto! Al daj nek ljudi voze to sto su kupili godinu, dve, tri pa cemo videti koliko sta vredi. Ako ne valja, njima ce se prvo obiti o glavu! Gledajte samo sta se sve vozi kod nas...:roll:
ik404
Član

Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 9:41 pm

Postod s215hdh » Uto Avg 19, 2008 9:57 pm

Stefan Bgd je napisao:Sve to stoji,ali taj njihov kineski auto je imao test,gde se pokazao lose.Ovaj autobus to nije imao,i prema tome ne moze se tvrditi da je vozilo totalno lose i neispravno...Ima onih koji ce o tome da raspravljaju,ne mi.
A sto se tice kopiranja,ako cemo pravo,ovaj je fenomenalno iskopiran.Izgled mu je besprekoran,i spolja i unutra...
Najbolje ce vam ispricati Danilo,koji se licno vozio s njim,i koji ima jako lepe utiske.

Sto mi ne bi raspravljali? I mi smo putnici i ima i sofera tu...
Pa sad zavisi sa kojeg aspekta ima lepe utiske, ali ok... svako ima pravo na svoje misljenje...
s215hdh
Profesionalni vozač

Postod Denky Pecanin » Uto Avg 19, 2008 10:40 pm

ma sta ima tu da se prica...taj autobus uopste nije originalan...prvenstveno izgled podseca na setru serije 400, a za ostalo bolje da ne pricam...
Korisnikov avatar
Denky Pecanin
Član

Pridružio se: Pon Jul 07, 2008 3:10 pm

Postod s215hdh » Sre Avg 20, 2008 6:40 am

ik404 je napisao:
Jovan je napisao:Pa putuj, ja ne bih :wink: A kako su ti ljudi bili zodovoljni putovanje i da li ce se opet voziti s njima :?:

Uh, i ja ih ne volim! Sve to sto kazete je verovatno najvecim delom i istina! Ipak, suvise je negativnog stava, predrasuda i osudjivanja unapred! Dizajn jeste nikakav, blede kopije, sto bi rekao Dule - "skarabudzeno" nesto! Al daj nek ljudi voze to sto su kupili godinu, dve, tri pa cemo videti koliko sta vredi. Ako ne valja, njima ce se prvo obiti o glavu! Gledajte samo sta se sve vozi kod nas...:roll:

Cuti, druze moj :) I po Becu pocele da se motaju Mote i Zonde... Ja ih u istom danu video i zgrozio se :) Ni Evropa nije vise sto je bila, moj profesore :)

Gotovo, unistice nas Kinezi...
s215hdh
Profesionalni vozač

Postod Sloba » Sre Avg 20, 2008 8:24 am

Mota nije kineski autobus! :o
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod s215hdh » Sre Avg 20, 2008 9:31 am

Znam da nije, samo kazem da se i ovde pocelo "svasta" voziti... A tu spada i Mota po meni
s215hdh
Profesionalni vozač

Postod Jovan » Sre Avg 20, 2008 10:09 am

s215hdh je napisao:Znam da nije, samo kazem da se i ovde pocelo "svasta" voziti... A tu spada i Mota po meni

U pravu si, da ne znam odakle je zakleo bih se da je kinez :wink:
Korisnikov avatar
Jovan
Član

Postod Nibus-ja » Čet Avg 21, 2008 4:22 am

Denky Pecanin je napisao:pa Isuzu je Japanac...sto kaze dule bolje je uzeti 0 303 i 215 HD nego ovog Ding donga...

ISUZU je i TURCIN :?: :!:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Nibus-ja » Čet Avg 21, 2008 4:29 am

Ni meni nesto nisu kinezi bas prirasli za srce iako im je predstavnik za Srbiju ovde u Nis,ali u poslednje vreme bas me briga sta kazu putnici ali pravo cudo ih sve vise vozaca ovde u Nisu hvali razgovarao sam i sa nekim vozacima sa strane hvale svi KLIMU.NEZNAM VISE STA DA MISLIM :!:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije