shoffer018 je napisao:492-sve je lepo osim instrument table.Katastrofa,ja sam voleo ekspres i dan-danas ga volim,pa moj s-315 je imao lepšu tablu,nema zaštite oko volana,pa ova rupa na volanu gde se šraf vidi...i kineska klima...to su ogromni minusi...

Nenad_KM je napisao:shoffer018 je napisao:492-sve je lepo osim instrument table.Katastrofa,ja sam voleo ekspres i dan-danas ga volim,pa moj s-315 je imao lepšu tablu,nema zaštite oko volana,pa ova rupa na volanu gde se šraf vidi...i kineska klima...to su ogromni minusi...
Kazu Zarko i Borisa da i ta hladi ko nenormalna i jeftinija je od Sutraka, za tablu svidjaju mi se prekidaci i sve je ok ali taj volan odudara.

MILE je napisao:523 se vratio na svoj teren.

Sashco je napisao:Nenad_KM je napisao:#575 inace svidja mi se bus, mozda ujutru idem opet da ga slikam
Baci pogled ko ga vozi, ovde u PK bila posada sa troosovinca 514.

Nenad_KM je napisao:shoffer018 je napisao:492-sve je lepo osim instrument table.Katastrofa,ja sam voleo ekspres i dan-danas ga volim,pa moj s-315 je imao lepšu tablu,nema zaštite oko volana,pa ova rupa na volanu gde se šraf vidi...i kineska klima...to su ogromni minusi...
Kazu Zarko i Borisa da i ta hladi ko nenormalna i jeftinija je od Sutraka, za tablu svidjaju mi se prekidaci i sve je ok ali taj volan odudara.
nocturne je napisao:MILE je napisao:Gde si ga slikaio? jel' opet radio NišŠabac?
U Kragujevcu,i pretpostavljam da je to ta linija.
Sashco je napisao:Nenad_KM je napisao:#575 inace svidja mi se bus, mozda ujutru idem opet da ga slikam
Baci pogled ko ga vozi, ovde u PK bila posada sa troosovinca 514.
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 35 gostiju