izvor : www.panoramio.com
negas je napisao:randjelovic66 je napisao:
Bas interesantno,i dan danas redovan na liniji BeogradV.Bonjince samo sa promenjenom prednjom maskom...
,i retrovizorima
Evo ovako Aleks me neshto bash natera konstatacijom da velikim slovima ovo napishem:
CIRKUS EKSPRES
Koliko primetih sve linije Jugeskpresa preuzela Lasta, te medjugradske, i dobili za DZABE! E sad ako rade vozaci jugekpresa u Lasta busevima, u redu, ali mislim da su to Lastini vozaci! Dakle, linije predate Lasti, verovatno od juna u njihovom vlasnuishtvu ce biti za dz, a radnici jugekspresa na ulici!
Ako je tako, ali ponavljam, ako je tako(treba proveriti) onda je jugekspres UNISHTEN! Ali pazite sada, gen.dir Jugekspresa je od prvog januara primljen da bude jedan od direktora Laste u Beogradu, sad je direktor za neshto, neznaju ni oni, ali u BEOGRADU! HAHAHAH, mesto da radi corka ako su predali linije za DZ i slicno, on dobija vecu poziciju, a radnici u Leskovcu, tj Jugekspresa nek jedu kamenje! Kako je dobio tu poziciju, jer zbog toga shto je uspeshan direktor bio...nemam nishta licno protiv coveka, nista mi loshe nije ucinio, neka zivi 200 godina ali PROTIV OVOG SISTEMA SAM DA DA DA DA. ljudi moji katastrofa... idemo u nestajanje, aman...
Jao....SRbijo..._ovno jedno...
E sad sami procenite shta moze da bude od Jugekspresa u buducnosti!
Za dalje komentare, ovo citirajte i prebacite u temu Lasta ili Jugekspres, da ne napravimo ovde OFF!

negas je napisao:Jer ima nekog u onoj garazi i nekog busa? Gde su bese one 315ce, da nisu cerupane, mada i ovaka to nije ni za sta vise...
shoffer018 je napisao:negas je napisao:Jer ima nekog u onoj garazi i nekog busa? Gde su bese one 315ce, da nisu cerupane, mada i ovaka to nije ni za sta vise...
Ma pre nego da prestanu da rade,bile žive samo te dve 315-ice i ovaj 415.5,i beše jedan tam...dubrava i ikarbus su već bili neregistrovani...
Mickey je napisao:shoffer018 je napisao:negas je napisao:Jer ima nekog u onoj garazi i nekog busa? Gde su bese one 315ce, da nisu cerupane, mada i ovaka to nije ni za sta vise...
Ma pre nego da prestanu da rade,bile žive samo te dve 315-ice i ovaj 415.5,i beše jedan tam...dubrava i ikarbus su već bili neregistrovani...
ti zivi su neko vreme stojali ispred hale, videli su se sa ulice, sada ih nema... pored ulaza je sada benzinska pumpa, i tu stoji parkiran man pluton tursa... u krugu Jugekspresa tesko moze da se vidi neki celi bus, a i ako bude koji, onda je samo privremeno parkiran blizu te pumpe...
(to je sve sto moze da se primeti sa ulice iz busa u pokretu)
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 87 gostiju