Logo

Niš-ekspres, Niš (6)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Re: Niš-ekspres, Niš (6)

Postod setra :) » Ned Dec 30, 2012 4:01 pm

Ulazi na stanicu...
Image
ii Evo ga :D
Image
ma samo opusteno :D
Korisnikov avatar
setra :)
Član

Pridružio se: Pet Mar 30, 2012 10:41 pm

Sponzor

Postod setra :) » Ned Dec 30, 2012 4:01 pm

Image
Image
Korisnikov avatar
Član

Postod Sloba » Ned Dec 30, 2012 4:14 pm

A vozač je baš stručnjak, jako bih voleo da vidim da su mu torbe poispadale po celoj stanici...
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod setra :) » Ned Dec 30, 2012 4:15 pm

Jao volim takve komentare pa to ti je....Komentarises a nemas pojma da je bilo svega par torbi....
Korisnikov avatar
Član

Postod Sloba » Ned Dec 30, 2012 4:19 pm

Ma to je sve ne bi li vozač ispao neki šmeker, i košta ga 10 sekundi, a da mu je ispao prtljag koštalo bi ga 5 minuta...
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod setra :) » Ned Dec 30, 2012 4:26 pm

Nema sta upravu si ti kako god okrenes..... :roll: :roll: :roll: Sta vozac zna ipak si ti strucnjak....
Korisnikov avatar
Član

Postod Sloba » Ned Dec 30, 2012 4:41 pm

Svaka čast na zaključku :D

Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod setra :) » Ned Dec 30, 2012 5:26 pm

Hvala drago mi je da ti se dopada...
Korisnikov avatar
Član

Postod bogda78 » Ned Dec 30, 2012 6:15 pm

Ode 333 za Kamenicu...
bogda78
Član

Pridružio se: Sre Dec 08, 2010 10:44 am

Postod Nele Nibus » Ned Dec 30, 2012 7:55 pm

ne bih trošio reči na vaše komentare za 398. Majstor Tasa živa legenda na drumovima zajedno sa Rožincem i još par ljudi sa starijim stažom, vrstan vozač taj auto je zadužio kao nov tako da dušu mu zna, a i ja sam ga kroz par tura upoznao malo bolje. Torbe nisu mogle nikako da ispadnu jer na 398 je naštelovano da polako otvara desnu stranu, naime to su Tasa i Zoki naštelovali jer se po BG na dolaznom peronu kradu torbe nije normalno i onda ako je vozač sam kad pritisne 2 čarobna prekidača za otvaranje boks se polako otvara dok ne izađeš napolje da davaš torbe putnicima ne kao kod ostalih odmah se otvori a torbe uzimaju i oni što čekaju i onda ludilo..
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod setra :) » Ned Dec 30, 2012 11:01 pm

Upravo tako polako se otvara i nije bilo moguce da torbe ispadnu jer je ispred njih bio jedan autobus i polako su mileli iza njega sto se vidi na drugoj fotografiji...Ali to objasni Slobi....
Korisnikov avatar
Član

Postod Nele Nibus » Pon Dec 31, 2012 12:39 am

nemam ja nameru da bilo kom šta objašnjavam ako je toliko zapelo koga interesuje kad dođe 398 nek pita čoveka do mu otvori boks da vidi ljubazni su ljudi sve će da pokažu i objasne. Taj 398/562 me je oduvek zbunjivao sa tim desnim boksom što se sporo otvara, stigne na busku ljudi se smore dok se otvori :D
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod negas » Pon Dec 31, 2012 5:18 am

Nele Nibus je napisao:u petak ujutru oko 5 neki likovi upali na plac u Beogradu iz jednog busa su uzeli Celisko - mašinicu za izadavanje karata jedan je kasnije uhvaćen ali mašinice nema. Najveći crnjak je što za celisko ima da robijaju a ništa ne mogu sa njom niti da je koriste niti da prodaju :D

To se desavalo i ranije, mozda ne u BG ali cuo sam slucajeve, jer misle da ima kinta unutra, da je kasa, da ima kinta...A gde je straza i gde su vozaci bili kad im se setaju po busu. Trebali su ti i vrata da otvore, otčepe :wink:

Svaka cast na fotkama Setra !!!

562 kao čaša :shock: :wink:

bogda78 je napisao:Ode 333 za Kamenicu...

Po tretmanu koji je imao pretpostavljalo se, ali mi je krivo nekako ako je tako, mada gazi 13-tu---ali ipak bi ga ja ostavio u mali medjugrad, Nis-Kladovo moze da cepa da se rasturi :wink:
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Nele Nibus » Pon Dec 31, 2012 11:27 am

negas je napisao:
Nele Nibus je napisao:u petak ujutru oko 5 neki likovi upali na plac u Beogradu iz jednog busa su uzeli Celisko - mašinicu za izadavanje karata jedan je kasnije uhvaćen ali mašinice nema. Najveći crnjak je što za celisko ima da robijaju a ništa ne mogu sa njom niti da je koriste niti da prodaju :D

To se desavalo i ranije, mozda ne u BG ali cuo sam slucajeve, jer misle da ima kinta unutra, da je kasa, da ima kinta...A gde je straza i gde su vozaci bili kad im se setaju po busu. Trebali su ti i vrata da otvore, otčepe :wink:

Sve se odigralo u 5h ujutru stražar nema na placu, a sad ima da bude. Ujutru kad su dolazili ljudi na prvi polazak imali šta i da vide ali Stanja i ne znam ko još časkom našli jednoga po tragu pošto se sve iskasapio pa curela krv i posle kad došli cajci nije hteo da kaže gde je mašinica da ne oda kolegu..
Žao mi ih svija što misle da imaju pare tu a ono ništa i zbog toga posle u prdekanu jer je vrednost Celisko mašinice papreno velika i u nabavci.

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod negas » Pon Dec 31, 2012 4:50 pm

Hm, jel su romi bili?

juce izgleda da je puko onaj koji ide za Zvornik, prtpostavimo 306. Jer, oko 14.30h usao u KG 357 i otisao ka Topoli, a zatim ga ja danas vidim da vraca Zvornik, dakle juce je puko neko! On je kroz KG prosao oko 14.30, a u Zvorniku su trebali da budu u 16h, dakle nacekali se samo tako...bolje da su iz BG pustili bus...ili je mozda midi nekako i dokotrljao do Zvornika...

357 nije los, ali treba mu osvezavanje, da bude ko nov :wink:
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije