od shakal » Čet Jul 21, 2011 10:45 am
Juce su mi roditelji dosli sa mora pa sam sa caletom malo porazgovarao oko Nibusa troosovinca kojim su isli #416. U povratku ne zna koji je br bio uglavnom dvoosovinac. Za 416 kaze da je ok bus, nije ocekivao toliku udobnost i konfor, klima je odlicna, galerije se vrlo malo tresu! Sedeo je iza vozaca, sa njima je ceo put pricao, kaze mladi momci, vedri, raspolozeni. E ono sto po recima vozaca ne valja na ovom 416 jeste motor, mnogo je slab i dize temperaturu! Dok su se peli uz Zlatibor vozac je jednim okom gledao temperatru a drugom na put, bas su se bili zabrinuli da ne prokuva, i jedva je izasao uz Zlatibor.
U povraatku je bio jedan incident. Stariji vozaci. Na pauzi nisu hteli da otvore zadnja vrata i kada ih je neki covek zamolio da otvore oni mu rekli da proseta malo i da nece zbog njega da otvaraju vrata. A bilo je oko 40 putnika, tako da su se svi gurali na prednja. Kada su izasli taj covek je otisao kod vozaca i pitao ga kakvo mu je to ponasanje i sta glumi, ovaj mu je samo odgovorio MOZE MI SE, i tu je onda krenula rasprava umalo se ne pobise...
Eh da je B-2 Spirit off Misuri stvarno pao u Spacvanske sume...