vlade je napisao:Nele,da li ti je poznato ima li još neko Nibus-a osim Bečejaca,i znaš li orjentaciono cenu za bilo koji njihov model?

Nele Nibus je napisao:To je ta ekipa
Micek i Picek sas njihov #388 ex 593.. Lepe slike!
Nele Nibus je napisao:vlade je napisao:Nele,da li ti je poznato ima li još neko Nibus-a osim Bečejaca,i znaš li orjentaciono cenu za bilo koji njihov model?
Ima Jugotrans Leskovac stari dobri 350, Teslić prevoz Doboj isti model, Tamitrans iz V. Plane je imao isto 350 samo sa zadnjim vratima iza zadnje osovine. Kod Pančevaca je bio jedan lokalac koji je loše održavan pa ga je vatra progutala. Cenu ne znam jer ne prave za šire tržište samo za svoje potrebe, eventualno za drugu firmu kao za Bečejce i ostale po narudžbini.
vidi Boga ti taj NIS-ov sam zaboravio stari Nibus 300 zvani smederevac, japanac kako ko voli. Onaj što je bio kod Mite implicira da je isti što je bio i kod Tamitrans-a ali ne mora da znači.Nibus-ja je napisao:Nele Nibus je napisao:Ima Jugotrans Leskovac stari dobri 350, Teslić prevoz Doboj isti model, Tamitrans iz V. Plane je imao isto 350 samo sa zadnjim vratima iza zadnje osovine. Kod Pančevaca je bio jedan lokalac koji je loše održavan pa ga je vatra progutala. Cenu ne znam jer ne prave za šire tržište samo za svoje potrebe, eventualno za drugu firmu kao za Bečejce i ostale po narudžbini.
и један у НИС-у Нафтна Индустрија Србије чини ми се да је један био и код Мите-превоз у Београду, имао сам негде списак и чини ми се да постоје још

negas je napisao:BRAVO Sremac!
Vidi ga 262 isto sredjen, obozavam te autobuse, obozavam, secam ih se kao nove, a svi do jednoga bili sa natpisom g 2000. ih kako su cepali. Vozac iz 317 sto je vozio je bio iz Mladenovca, i cuvao ga bas. Posle presao da vozi kamion u Mladenovcu, mislim da je mlekrain.
A bili su otkrovenje, jer su novi za medjugrad i jos sa Steyerima uglavnom, tihi a jaki, u to toba bas vrh.
I ovome radili vrata nova potpuno sa gumom, ona pre su bila drugacija i dosta losija! Mogli su samo oko spferke i vratiju i predjih stakala u mat crnu, al ajd sad...
Imam taj NIS-ov fotkan, ja sam mislio da sam ga postavljao. Radio sam ga detaljno prosle godine, sa fotoaparatom samo spolja, pa cu da ga postavim uskoro![]()
![]()
Ali on je najbolji od svih, ima klimu u boksu koja radi ubija, abs, telmu koliko se secam, bas je opremljen...

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju