Logo

Niš-ekspres, Niš (6)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Re: Niš-ekspres, Niš (6)

Postod vlade » Sub Feb 23, 2013 12:39 pm

Nele,da li ti je poznato ima li još neko Nibus-a osim Bečejaca,i znaš li orjentaciono cenu za bilo koji njihov model?
PEGAZ_IC Vlade
vlade
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2013 8:07 pm

Sponzor

Postod sremacns » Sub Feb 23, 2013 12:47 pm

Korisnikov avatar
sremacns
Član

Pridružio se: Čet Nov 17, 2011 8:01 pm

Postod Nele Nibus » Sub Feb 23, 2013 2:16 pm

vlade je napisao:Nele,da li ti je poznato ima li još neko Nibus-a osim Bečejaca,i znaš li orjentaciono cenu za bilo koji njihov model?

Ima Jugotrans Leskovac stari dobri 350, Teslić prevoz Doboj isti model, Tamitrans iz V. Plane je imao isto 350 samo sa zadnjim vratima iza zadnje osovine. Kod Pančevaca je bio jedan lokalac koji je loše održavan pa ga je vatra progutala. Cenu ne znam jer ne prave za šire tržište samo za svoje potrebe, eventualno za drugu firmu kao za Bečejce i ostale po narudžbini.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod Marko_KM » Sub Feb 23, 2013 3:42 pm

Nele Nibus je napisao:To je ta ekipa ;)
Micek i Picek sas njihov #388 ex 593.. Lepe slike!

Hvala :lol:
Marko_KM
Član

Pridružio se: Pet Nov 16, 2012 5:36 pm

Postod Nibus-ja » Sub Feb 23, 2013 5:13 pm

Nele Nibus je napisao:
vlade je napisao:Nele,da li ti je poznato ima li još neko Nibus-a osim Bečejaca,i znaš li orjentaciono cenu za bilo koji njihov model?

Ima Jugotrans Leskovac stari dobri 350, Teslić prevoz Doboj isti model, Tamitrans iz V. Plane je imao isto 350 samo sa zadnjim vratima iza zadnje osovine. Kod Pančevaca je bio jedan lokalac koji je loše održavan pa ga je vatra progutala. Cenu ne znam jer ne prave za šire tržište samo za svoje potrebe, eventualno za drugu firmu kao za Bečejce i ostale po narudžbini.

и један у НИС-у Нафтна Индустрија Србије чини ми се да је један био и код Мите-превоз у Београду, имао сам негде списак и чини ми се да постоје још
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod sremacns » Sub Feb 23, 2013 5:52 pm

:D Idemo dalje :wink: :arrow:

Image
Image
Image
Image
Korisnikov avatar
sremacns
Član

Postod Nele Nibus » Sub Feb 23, 2013 6:46 pm

Nibus-ja je napisao:
Nele Nibus je napisao:Ima Jugotrans Leskovac stari dobri 350, Teslić prevoz Doboj isti model, Tamitrans iz V. Plane je imao isto 350 samo sa zadnjim vratima iza zadnje osovine. Kod Pančevaca je bio jedan lokalac koji je loše održavan pa ga je vatra progutala. Cenu ne znam jer ne prave za šire tržište samo za svoje potrebe, eventualno za drugu firmu kao za Bečejce i ostale po narudžbini.

и један у НИС-у Нафтна Индустрија Србије чини ми се да је један био и код Мите-превоз у Београду, имао сам негде списак и чини ми се да постоје још
vidi Boga ti taj NIS-ov sam zaboravio stari Nibus 300 zvani smederevac, japanac kako ko voli. Onaj što je bio kod Mite implicira da je isti što je bio i kod Tamitrans-a ali ne mora da znači.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Nibus-ja » Sub Feb 23, 2013 7:05 pm

није исти, онај има врата на средини а код тамитранса су врата позади, ма нема ми списка иначе сад бих набројао, нисмо често спомињали па се мало заборавило :(
Nibus-ja
Član

Postod gospodin dzo » Sub Feb 23, 2013 7:55 pm

Pricate o Nibusu,a ne o Nis ekspresu,vratite se na temu...
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Postod sremacns » Sub Feb 23, 2013 8:15 pm

:D Pa evo da se polako vratimo na temu :wink:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Korisnikov avatar
sremacns
Član

Postod Sashco » Sub Feb 23, 2013 10:40 pm

Uhuhu! 192 vrhunski sređen, video ga uživo, boja mu je legla samo tako! Ogromno BRAVO za fotke Sremac!!!
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod negas » Sub Feb 23, 2013 11:46 pm

BRAVO Sremac!

Vidi ga 262 isto sredjen, obozavam te autobuse, obozavam, secam ih se kao nove, a svi do jednoga bili sa natpisom g 2000. ih kako su cepali. Vozac iz 317 sto je vozio je bio iz Mladenovca, i cuvao ga bas. Posle presao da vozi kamion u Mladenovcu, mislim da je mlekrain.

A bili su otkrovenje, jer su novi za medjugrad i jos sa Steyerima uglavnom, tihi a jaki, u to toba bas vrh.

I ovome radili vrata nova potpuno sa gumom, ona pre su bila drugacija i dosta losija! Mogli su samo oko spferke i vratiju i predjih stakala u mat crnu, al ajd sad...

Imam taj NIS-ov fotkan, ja sam mislio da sam ga postavljao. Radio sam ga detaljno prosle godine, sa fotoaparatom samo spolja, pa cu da ga postavim uskoro :D :wink:
Ali on je najbolji od svih, ima klimu u boksu koja radi ubija, abs, telmu koliko se secam, bas je opremljen...
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod sremacns » Ned Feb 24, 2013 5:45 pm

Idemo dalje :wink:

:arrow:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Korisnikov avatar
sremacns
Član

Postod Nibus-ja » Ned Feb 24, 2013 8:57 pm

negas je napisao:BRAVO Sremac!

Vidi ga 262 isto sredjen, obozavam te autobuse, obozavam, secam ih se kao nove, a svi do jednoga bili sa natpisom g 2000. ih kako su cepali. Vozac iz 317 sto je vozio je bio iz Mladenovca, i cuvao ga bas. Posle presao da vozi kamion u Mladenovcu, mislim da je mlekrain.

A bili su otkrovenje, jer su novi za medjugrad i jos sa Steyerima uglavnom, tihi a jaki, u to toba bas vrh.

I ovome radili vrata nova potpuno sa gumom, ona pre su bila drugacija i dosta losija! Mogli su samo oko spferke i vratiju i predjih stakala u mat crnu, al ajd sad...

Imam taj NIS-ov fotkan, ja sam mislio da sam ga postavljao. Radio sam ga detaljno prosle godine, sa fotoaparatom samo spolja, pa cu da ga postavim uskoro :D :wink:
Ali on je najbolji od svih, ima klimu u boksu koja radi ubija, abs, telmu koliko se secam, bas je opremljen...

Дај га Негасе, кад имаш времена пусти слике, СРЕМАЦ браво за слике :wink:
Nibus-ja
Član

Postod Nele Nibus » Pon Feb 25, 2013 11:05 am

sremacns je napisao:Idemo dalje :wink:

:arrow:

Image

Bravo Đoleeee :D
Moj miljenik Ko 397, samo nikako da se nešto zbije da dobije turske T 100 retrovizore da mu miknu kinezariju.

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije