Logo

Kolašin Prevoz, Zubin Potok

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod NebojsaNis » Sub Nov 27, 2010 10:29 pm

Nenad_KM je napisao:Ja pre neki dan rekoh da su ok, da su ljubazni i odgovorni kad ono moja majka juce isla sa Kolasinom iz Leposavica, polazak iz KM u 8:45 i pun bus oni u Leposavic do Beograda kupe ljude da stoje, a nisu ni rekli da nema mesta za sedenje, pita moja majka vozaca zasto nije rekao odmah da i ne ulazi kad ima Kosmet prevoz kolko hoces polazaka i odgovara on njoj pa gospodjo ja imam putnike u lokalu, zasto bi i oni stojali. Moja majka vec gotova bila u Rudnicu da kaze policajcu da prekontrolise i nasli joj mesto napred da sedne ali na pola sedista(vozaci umesto u boks neke kutije stavili na sediste) Tad je tek bilo zesce, i kaze moja majka na sta vam lici ovo da sedim ovako na pola sedista, on pogleda izvinite gospodjo mozda kolega stavio nesto njegovo i skloni kutije dole. Iz Beograda su bili ok, ljudi koji su nakndano ulazili rekli su im mozete jedino da stojite mesta nema, oni su prihvatili ali kako kaze moja majka iz Leposavica sa njima nikad vise. U Utorak su majka i tetka isle u KM nesto i htele da se vrate Kosmet prevozom koji ide u 15 za BG i vozac im je odmah ljubazno rekao idite bolje lokalom da ne bi zauzimali mesta onima koji idu za Beograd, tako da kaze moja majka od Leposavica za Beograd iskljucivo Kosmet prevoz, moze i Lale trans ali dugo putuje.

Ne valja im to sto tako rade, izgubice putnike tako :evil:
NebojsaNis
Član

Pridružio se: Sre Dec 23, 2009 1:11 am

Sponzor

Postod osojanac » Sub Dec 11, 2010 10:33 pm

MB sa Logom Kolasina
http://i762.photobucket.com/albums/xx26 ... 010139.jpg

slika prelazi dozvolenu velicinu
Korisnikov avatar
osojanac
Član

Pridružio se: Pet Feb 05, 2010 6:36 pm

Postod Nele Nibus » Sub Dec 11, 2010 10:37 pm

osojanac je napisao:MB sa Logom Kolasina
http://i762.photobucket.com/albums/xx26 ... 010139.jpg[/img]

Odlicno mu uradili logo, jedino mislim da bi ekstra izgledao da masku ofarbaju skroz u crno kao sto je na Galebovim O 403-kama.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod Mitrovcanac » Ned Dec 12, 2010 12:49 am

Dobar logo ali lepsi bi bio da je sa cirilicom. Mnogo je vaznije da li su mu oni popravili ono sto je bilo pokvareno? Koliko se ja razumem imao je problema sa kaisem alternatora.
Korisnikov avatar
Mitrovcanac
Član

Pridružio se: Pet Maj 07, 2010 2:41 pm

Postod Nibus-ja » Ned Dec 12, 2010 5:18 pm

Mitrovcanac je napisao:Dobar logo ali lepsi bi bio da je sa cirilicom. Mnogo je vaznije da li su mu oni popravili ono sto je bilo pokvareno? Koliko se ja razumem imao je problema sa kaisem alternatora.

Lepsi bi bio u bojama KOSMET-prevoza :cry:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Nele Nibus » Ned Dec 12, 2010 5:44 pm

Nibus-ja je napisao:
Mitrovcanac je napisao:Dobar logo ali lepsi bi bio da je sa cirilicom. Mnogo je vaznije da li su mu oni popravili ono sto je bilo pokvareno? Koliko se ja razumem imao je problema sa kaisem alternatora.

Lepsi bi bio u bojama KOSMET-prevoza :cry:

Mnogo lepsi inace onaj cirilicni logo kako rekosmo je pozajmljen od Kosmet prevoza.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Nele Nibus » Uto Jan 04, 2011 11:26 pm

Kolasin prevoz ima neku prinovu, preciznije u pitanju je ako sam dobro zapazio Neoplan Cityliner bele boje, protutnjio je danas pored kuce mog dede, polazak u 13:45 iz KM. Nisam uspeo da ga uslikam.

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Aleks_BGD » Uto Jan 04, 2011 11:28 pm

Nenad_KM je napisao:Kolasin prevoz ima neku prinovu, preciznije u pitanju je ako sam dobro zapazio Neoplan Cityliner bele boje, protutnjio je danas pored kuce mog dede, polazak u 13:45 iz KM. Nisam uspeo da ga uslikam.

Da nije to onaj iz Novog Pazara.Cini mi se Gameks?
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Nele Nibus » Uto Jan 04, 2011 11:32 pm

Aleks_BGD je napisao:
Nenad_KM je napisao:Kolasin prevoz ima neku prinovu, preciznije u pitanju je ako sam dobro zapazio Neoplan Cityliner bele boje, protutnjio je danas pored kuce mog dede, polazak u 13:45 iz KM. Nisam uspeo da ga uslikam.

Ili mozda Ozlem. E to stvarno nisam zagledao proleteo brzo, uspeo sam da uocim da je tabla sa relacijom Kolasin prevoz a nema nikakav natpis na sebi.

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Aleks_BGD » Uto Jan 04, 2011 11:34 pm

Nenad_KM je napisao:
Aleks_BGD je napisao:

Ili mozda Ozlem. E to stvarno nisam zagledao proleteo brzo, uspeo sam da uocim da je tabla sa relacijom Kolasin prevoz a nema nikakav natpis na sebi.

Ima Ozlem jednu krsinu od Neoplana.Beli City slikao sam ga ja jednom na BASu nesto kasno.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Nele Nibus » Uto Jan 04, 2011 11:37 pm

Aleks_BGD je napisao:
Nenad_KM je napisao:
Aleks_BGD je napisao:

Ima Ozlem jednu krsinu od Neoplana.Beli City slikao sam ga ja jednom na BASu nesto kasno.

Mozda je taj ali ne bi bio 100% siguran.

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod osojanac » Uto Jan 04, 2011 11:58 pm

Taj Neoplan N118 je iz Inetr Toursa iz Leposavica.
Opet menja liniju Kolasina jer je opet u kvaru Berkof
Korisnikov avatar
osojanac
Član

Postod Nele Nibus » Sre Jan 05, 2011 12:02 am

osojanac je napisao:Taj Neoplan N118 je iz Inetr Toursa iz Leposavica.

Aha znaci opet Berkhof u kvaru. Eeeeee sreca pa sad nisam putovao za BG pa da mi padne to cudo, mada resio sam da iz Leposavica putujem iskljucivo Kosmet prevozom posto su Kolasinci neodgovorni.

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod osojanac » Sre Jan 05, 2011 12:04 am

Nenad_KM je napisao:

Aha znaci opet Berkhof u kvaru. Eeeeee sreca pa sad nisam putovao za BG pa da mi padne to cudo, mada resio sam da iz Leposavica putujem iskljucivo Kosmet prevozom posto su Kolasinci neodgovorni.

Ljudi za Bg ko ide iz KM ili iz LEPOS. naj sigurniji su LALE TRANS i KAVIM RASKA
Korisnikov avatar
osojanac
Član

Postod Aleks_BGD » Sre Jan 05, 2011 12:06 am

osojanac je napisao:
Nenad_KM je napisao:

Ljudi za Bg ko ide iz KM ili iz LEPOS. naj sigurniji su LALE TRANS i KAVIM RASKA

Laletu se skoro pokvario Volvo na semaforu u Grockoj.Vracao se iz KM.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije