Aleks_BGD je napisao:Video sam kako terate jednog Irizara Pb,nemoz covek da vas stigne na auto putu....![]()
Pa to je taj, jedan jedini koji vozi za Pariz, 2200 km u jednom pravcu, pa dok stigne, valja mu i pozuriti...
Aleks_BGD je napisao:Video sam kako terate jednog Irizara Pb,nemoz covek da vas stigne na auto putu....![]()
ik404 je napisao:Aleks_BGD je napisao:Video sam kako terate jednog Irizara Pb,nemoz covek da vas stigne na auto putu....![]()
Pa to je taj, jedan jedini koji vozi za Pariz, 2200 km u jednom pravcu, pa dok stigne, valja mu i pozuriti...![]()
![]()
ik404 je napisao:Nibus-ja je napisao:Jel zna neko zasto su u Jedinstvu svi GB parni,nema neparnih?
I jel zna neko nesto o gb136 nesto mi je cudno imamo na forumu sliku iz Novog sada SANOS ili O303 neznam tacno a pre neki dan na auto-putu turski mercedes o404![]()
Ko zna zasto, al tacno je, parni su...
Evo ga 136, isao prosle zime i za Austriju (mozda nekad i do Novog Sada), Dubrava ili Sanos rekarosiran u Turskoj...
danas u novinama pise da je u sredu uvece njihov autobus sleteo sa puta, ne znam tacno na kojo deonici, sreca pa je autobus bio prazan, vozac je rekao da je izleteo u jednoj moze se reci blagoj krivini, ali je na kolovozu bilo previse vode koja ga je izbacila sa puta!
U kojim novinama?Vranjanci su poznati po tome da vole da stisnu gas.....
Odakle ti je poznato?

ik404 je napisao:Mickey je napisao:i ja sem ga uslikao u bg-u (severni bulevar,nemam pojma sta ce tamo)ali je slika losa pa necu da je stavljam
...ma daj sliku, svejedno
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju