premijerno od mene na forumu 0404! Odlicna vozila! ja sam bio u prvom busu sa leve strane, stigao u ozlem pre par meseci, kupljen u nemackoj za 58000e, presao blizu milion! unutra kao nov, nemam reci, lcd displeji koji se spustaju sa krova, i preko njih se pusta muzika i sve ostalo! motor ujeda koliko je dobar, vozac kaze da ga je przio oko 150 kad su ga uzimali iz nemacke, a sada je isao najvise 100 jer u firmi gledaju tahografe, ne da gazda da se vozi preko 100! bez problema moze jos pola miliona! Ocuvan je maksimalno!
Vozac je prica za sebe! bolju ljudinu nisam skorije sreo! A i on se odusevio sa nama pravnicima kragujevackog fakulteta, nista nismo isprljali, a kamo li polomili! Za razliku od kolega crnogoraca koji su jednu 303 razbucali, gazda moze samo da place, cak su mu i tepih bacili iz busa! Jednom recju stoke!
Jedina moja zamerka kod ozlema je ta sto je na put za ohrid (iz kragujevca 450km + 150km sto su oni presli iz pazara) je ta sto je u svakom busu bio po jedan vozac! Mene je ovaj moj povezao do kraljeva, sami smo bili u busu! Jedva je gledao na oci! udarili pricu o svemu i svacemu pa se rasani malo, ali su morali da stanu u kv da odremaju malo! U kv smo stigli oko 4 ujutru, a njih je u 10 vec cekala tura za Jahorinu! Napor je to ogroman!