Konto 148,ik-401 sa Mercedesovim farovima:
Konto 150,ik-401 takodje sa Mercedesovim farovima(uopste im ne stoje lose,bas dobro izgledaju):
Konto 156,cuveni ik-404,nije los:
I naravno famozni FAP,konto 168:

Nibus-ja je napisao:Sashco je napisao:Da podelim jos koju fotografiju sa vama... Kavim Jedinstvo Vranje g.b. 134 na liniji Beograd - Bor
Da nije ovaj gb104?![]()
![]()
![]()
A jel si siguran da je ovaj gb134 jer na njihovom sajtu stoji da je ovo gb134 aj da uporedimo buseve ili se meni cini ili ovaj sto sam ja postavio nije gb134

Sashco je napisao:Nibus-ja je napisao:Sashco je napisao:Da podelim jos koju fotografiju sa vama... Kavim Jedinstvo Vranje g.b. 134 na liniji Beograd - Bor
Da nije ovaj gb104?![]()
![]()
![]()
A jel si siguran da je ovaj gb134 jer na njihovom sajtu stoji da je ovo gb134 aj da uporedimo buseve ili se meni cini ili ovaj sto sam ja postavio nije gb134
Ima li negde slika gb 104 ili 154?
Na 134, retrovizori se podudaraju, takodje i kaseta ispred prvog reda sedista na desnoj strani je identicna na obe slike, poklopci bokseva odgovaraju... Dajte sliku 104 ili 154 pa da utvrdimo precizno...

Nibus-ja je napisao:Sashco je napisao:Da podelim jos koju fotografiju sa vama... Kavim Jedinstvo Vranje g.b. 134 na liniji Beograd - Bor
Da nije ovaj gb104?![]()
![]()
![]()
ik404 je napisao:Jeste da nije niski sanos 315, ali zato o303, ili ono sto je ostalo od njega!
gb 160, VR 146 47.![]()
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju