shakal je napisao:Dobra je ona mala, ne zameri joj
Onaj sto ima belu masku je garant onaj sto je do skoro imao neofarban (sivi verovatno menjan) branik i masku! A od mecke izgleda nista?

Nibus-ja je napisao:Ovaj noviji berkhof jer se zna koje je tablice imao ranije

Nenad_KM je napisao:Nibus-ja je napisao:Ovaj noviji berkhof jer se zna koje je tablice imao ranije
Ne bih znao, ja znam samo za te sadasnje..

shakal je napisao:ja kad god udjem u ovu temu ocekujem info da je pronadjen turismo! Mnogo mi nesto zao tog busa!

turizmo je pronadjen tako sa danas cuo od kolega.shakal je napisao:ja kad god udjem u ovu temu ocekujem info da je pronadjen turismo! Mnogo mi nesto zao tog busa!
lotustravel je napisao:turizmo je pronadjen tako sa danas cuo od kolega.shakal je napisao:ja kad god udjem u ovu temu ocekujem info da je pronadjen turismo! Mnogo mi nesto zao tog busa!
nadjen je u turskoj.shakal je napisao:lotustravel je napisao:turizmo je pronadjen tako sa danas cuo od kolega.shakal je napisao:ja kad god udjem u ovu temu ocekujem info da je pronadjen turismo! Mnogo mi nesto zao tog busa!
Cuo sam i ja neku skroz drugu pricu, ali kad niko nista ne pominje oko toga necu ni ja da lajem
lotustravel je napisao:nadjen je u turskoj.shakal je napisao:lotustravel je napisao:turizmo je pronadjen tako sa danas cuo od kolega.shakal je napisao:ja kad god udjem u ovu temu ocekujem info da je pronadjen turismo! Mnogo mi nesto zao tog busa!
Cuo sam i ja neku skroz drugu pricu, ali kad niko nista ne pominje oko toga necu ni ja da lajem
shakal je napisao:lotustravel je napisao:nadjen je u turskoj.shakal je napisao:lotustravel je napisao:turizmo je pronadjen tako sa danas cuo od kolega.shakal je napisao:ja kad god udjem u ovu temu ocekujem info da je pronadjen turismo! Mnogo mi nesto zao tog busa!
Ih u Turskoj? bas mi je milo stvarno! ja sam cuo totalno neku drugu pricu ali dobro!

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju