Mislim da ide preko Gornjeg Milanovca nisam baš siguran.. Ima tu popriličan broj putnika obično je povezan polazak iz Novog Sada mu jedan autobus koji ide za Niš pretovara na BAS-u putnike za Primorje.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!
ima linija koja ide u 8 iz bg uvece i ide na autoput pa se iskljucuje na Lapovo i ide na kg pa kv pa ue pa dolje na pp i dalje,makar je tako na papiru...povratak je u 16:30 iz hn..cini mi se da su je vozili u kooperaciji sa drum-om prosle godine..
Beograd/Požarevac/Kladovo - Herceg Novi i Niš - Ulcinj (sezonski polasci) su od uvek vozili bez kooperanta a redovni polasci iz Niša za Bar i Herceg Novi imaju kooperanta HN Autoboka, a Bar PEP Podgorica..
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!
Niš - Herceg Novi ide preko Prokuplja, Beloljina, Blaca, Kruševca, Kraljeva, Raške, Novog Pazara i td. Bar ide auto putem do Pojata pa Kruševac, Kraljevo, Raška... Jedan dan Niš ekspres jedan dan kooperant ne znam tačno ovaj mesec ko ide parnim ko neparnim danima..
Poslednji put menjao Nele Nibus dana Uto Jun 12, 2012 3:00 pm, izmenjena samo jedanput
E sad premijerno novi 432 slike od danas Retrovizor fotkan iz busa Vozačevo sedište Pilot nije loše, udobno taman kako treba E a sad ono što smo svi nestrpljivo čekali NOVA TABLA!!! I enterijer isti kao kod prethodnih 425-429 samo što ima Veneciju Nešto načuh da novi 433 uzima posada iz 368 i toliko od mene za sada