Logo

Borprevoz, Bor

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Nibus-ja » Čet Sep 25, 2008 9:52 pm

Ova plavo bela setra je vozila BOR-Nis-Vranje ma opsta ludnica i cesto je bila u Zajecaru,dobro ajde covek jos i da se pomiri sa tim ali za Vranje ima preko 250km. :evil: :shock: :wink:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Sponzor

Postod milos265 » Čet Sep 25, 2008 9:52 pm

Da znas! Zglobni O305G, milina jedna 8)
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod Stefan Bgd » Čet Sep 25, 2008 9:55 pm

Ma bile bi makine i po Miki! :D :wink:
Još najbolje što svako vozi svoj omiljeni autobus...Šta ćeš lepše. 8) :) :mrgreen:
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod Jovan » Čet Sep 25, 2008 9:55 pm

Setra 215 SL, nije to los autobus samo ne za tako duge linije. Cudim se da ga neko nije uzeo
Korisnikov avatar
Jovan
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 1:42 pm

Postod Nibus-ja » Čet Sep 25, 2008 9:56 pm

Stefan Bgd je napisao:
Nibus-ja je napisao:A sad garaza.Pogled na plac gde ima vozila koja bi mogla da se pokrenu ako se donese akumulator a ima i onih golih u daljini,prvi goli BELO-LJUBICASTI je samo JEDAN od 5 SANOS-a S-515,ikarbusove harmonike mladje od 1995.god,mercedesa O303,francuskih autobusa poklon POBRATIMSKOG GRADA KREZO itd...

Image

-ima tu i zanaseg DULETA,njegovi ljubimci tipa SETRA... :wink:

Image

Image

Ima za sve nas po jedan... :lol:
Kada bi nam svakom dali na poklon po jedan(Duletu Setru,Mikiju265 onu zglobnu Mečku,meni onog ik-103,Negasu TAM-ića...Napravili bismo avione od njih. :D ).Bolje nego ovako da trunu...

Prepoznao si IK-103,ali kad budes video slike iz bliza kaze kolega gori od FRANKESTAJNA,ima da se cudis kako su ga sredili i sta se vozilo poputevima,uplasio bi se ili razocarao.Za Negasa ima jos jedan TAMIC mnogo bolji od ONOG sto je parkiran na AUTOBUSKOJ STANICI.
Nibus-ja
Član

Postod Stefan Bgd » Čet Sep 25, 2008 10:00 pm

Ja da ne prepoznam Ikarbus...Ne može da se desi pa da sam do daske ucirkan. :D
Inače,ako je Frankeštajn,onda i nije baš sjajno,samo sve se da ispraviti na generalnom remontu... :) :wink:
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod Nibus-ja » Čet Sep 25, 2008 10:15 pm

Stefan Bgd je napisao:Ja da ne prepoznam Ikarbus...Ne može da se desi pa da sam do daske ucirkan. :D
Inače,ako je Frankeštajn,onda i nije baš sjajno,samo sve se da ispraviti na generalnom remontu... :) :wink:

MA LASTA kad bi ovde dosla KAO DOBITAK NA BINGU,da udje rascisti ovo i da sve propeva.A pored onog S-515 pa sve do ove trojke to su autobusi bili seceni pa gomilani,mogo si da ih sastavljas kao slagalicu,OD NEKOGA SVE A ZA SVAKOG PONESTO i TAM-ovi, SANOS-i,DUBRAVE,RENAULT je bio u servisu ovde u naselju BROJ-6 to vam je bulevar-put prema Niskoj Banji sa desne strane,mozda ga neko i video dalje prema Beloj Palanci i Pirotu,ali se nikad nije vratio u Bor,ma kakav sam vidjao vozni park ovde u Nisu pa to je da se SMRZNES,nema sanse sve da ih se setim.
Nibus-ja
Član

Postod negas » Pet Sep 26, 2008 2:18 pm

Kuku majko kad vidim ovog Tamice, pa onda i ostale, stvarnoo, ali stvarno mi je neka muka ne disem skoro, kao kad je coveku muka za neku osobu koju nije video, koja ode u inostranstvo na duze i tako...sta ce mo, takvi smo mi autobusdzije! Pa pogledajte facu Tamica, crna branik i maska uh da ga pojedes JAO!
Vidi- znaci da nisu sve limenke rasprodali u stecaju, ali jesu ono sto je radilo!
Mada eto od ova dva tamica moz nesto da bude, pa da se krene sa dva busa pa je nesto! Medjutim bojim se da je ovo koma koja je sa smrtnim posledicama uh! Neznam kad bi Lasta dosla onda bi moglo nesto da bude, ali kako kad je Bortravel preuzeo svo trziste! Tesko da se neko ubaci...gde ce?
Treba kontaktirati stecajnog upravnika Borprevoza i da ga pitamo sta se planira sa firmom! Verujem da su bna ove tamice, i jos nesto sto vredi bacili oko svi privatnici u okruzenju, koji ih kupuju za po 500 e!
Evo sad je Neobus ASNegotina, kupio preko poreske uprave koja ga je zaplanila od ASNegotina, malo ce da ulozi i eto mu nov bus relativno, a za nikakve pare!
Najgori je prevoznik u smislu voznog parka ASNegotin, ima samo jedan bus, M 303 u nevoznom stanju, ali sto je jace od Borprevoza i dve medjugradske linije Kladovo-Leskovac i Kladovo-Nish, koje su date u zakup Nis-ekspresu i Moto-boemu! E to je dobro znaci ima barem te dve linije, pa ako nabavi buseve, moze da radi! A znam pouzdano da su linije jos ASNegotinove, jer sam letos gledao ugovore o sradnji, cak sam ih krisom i slikao! A bio sam u Lastinoj-AS Negotinovoj garazi, gde je samo jedan bus bio, ta 303-ka i po neki MOTO-BOEMOV, koji je parkiran jer u njeggovoj maticnoj (motoboemovoj) nema mesta, pa je gazda ASNegotina iznajmio nekoliko garaza-pokrivenih parking prostora njima! Ajd videcu na sajtu agencije za privatizaciju br telefona stecajnog upravnika Borprevoza, pa ga mozda i pozovem da vidim sta ce da kaze! priv.co.yu bi trebalo da je sajt! Ako neko brzo nadje telefon nek okaci!

Nibus-ja slike su predivne, daju nam mnogo informacija, pa vidi da bude jos, hvala ti super su!
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Nibus-ja » Sre Apr 22, 2009 6:03 pm

Da ispunimo obecano,jos jesenas slikano.Zbog slabe konekcije izvinjavam se sto ce biti mozda veci broj postova.

Slike iz garaze.Pogled na sanos 315,sanos 415 sa YUGO farovima i mercedes O303

Image
Poslednji put menjao Nibus-ja dana Sre Apr 22, 2009 6:11 pm, izmenjena samo jedanput
Nibus-ja
Član

Postod Nibus-ja » Sre Apr 22, 2009 6:09 pm

prvi s leva sanos 515,ikarbus harmonika,zatim MB O303,dubrava i neki stari tip MB harmonike koja je stigla kao donacija iz FRANCUSKOG-pobratimskog grada KREZO.

Image

U pozadini garaze zatvorene vidimo s515 niskopodni i ik-harmoniku

Image
Nibus-ja
Član

Postod Stefan Bgd » Sre Apr 22, 2009 6:14 pm

Ovo je potpuni raskol,od autobusa je ostala samo karoserija,ovo ostalo sve očerupano... :cry:
Super su ti slike,nažalost tužne.
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod Nibus-ja » Sre Apr 22, 2009 6:18 pm

Stefan Bgd je napisao:Ovo je potpuni raskol,od autobusa je ostala samo karoserija,ovo ostalo sve očerupano... :cry:
Super su ti slike,nažalost tužne.

Slike mi poslao kolega.I ja se zahvaljujem bice jos.Sta da se radi nemozemo da biramo sta cemo da slikamo.Da je ova tehnologija danas bila pre 10godina nagledali bi se mi jos KAKVIH BUSEVA :wink:
Nibus-ja
Član

Postod negas » Pon Apr 27, 2009 6:24 pm

Nibus-ja, svaka cast za tebe i tvog prijatelja...za ovake fotke, jer je tako i sad!
negas

Postod Nibus-ja » Pon Apr 27, 2009 9:39 pm

negas je napisao:Nibus-ja, svaka cast za tebe i tvog prijatelja...za ovake fotke, jer je tako i sad!

Stanje nepromenjeno niko nista nesme da pipne obezbedjenje garaze iz drugog grada autobusku oce opstina da preuzme ali je sve stalo za njih UPRAVA PRIHODA valjda sve zamrzla dok se ne namire duznici valjda nemam pojma 50 verzija.Jel ti znas nesto da li si cuo neka desavanja i da te pitam secas li se nekog busa sa ove gomile a?
Nibus-ja
Član

Postod negas » Sre Apr 29, 2009 12:46 pm

Secam, se buseva, imam i ovu 515-cu snimanu u pprvoj boji na vhs kaseti, pa jednog dana kad prebacim na cd, ppostavicu, al kuburim sa tehnikom...pazi jedan vozac koga znam je otisao iz Borprevoza, ono kad je puko u Lastu, a vozio je TAM-koji je sad u garazi, TAM 260- i dobro ga je odrzavao-kad je krenuo zakljicao ga i ostavio bus! Posole dva-tri meseca se vratio, bus iako je u garazi, imao je sta da vidi sve oceupano, i portiri kao cuvaju nesto-ne nego prodaju sve sto moze da se proda, on mi je pricao...
a ova 303-ka sa yugo farovima je radjena u Neobusu, dobro su je uradili, ali sta ce biti s njom videcemo!
negas

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije