Evo ga i legendarni 503/523/338 pre jedno 10 dana kada se tek uključio kao redovan gost u Pančevu a mislim da se definitivno ponovo vraća na stari u nazad 10 godina poznat teren Niš Subotica (kunt) Kuršumlija i treći dan Kuršumlija Pančevo Kuršumlija Juče je ostao u kvaru ali stari lav se ne predaje!!!
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!
Hvala Sale, jao od kad nisam video 210 ali uvek su mu boksevi bili pod konac možda malo sedišta fucnuta ali je to ipak bila ok makina sa MAN euro 2 od 310 KS.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!
BRAVO odlicne fotke. Danas 340 Sabac-KG-Najs, izgleda da je farban i stavili staru cirilicu! Daj Boze dau medjugrad farbaju staru cirilicu, a ostalima latinicu!
Mada na G2000 ruku na srcem kao na 339, mnogo dobro stoji grobarska sema Njima najbolje stoji !!! A na 400.41 najruznije...po meni naravno...
Nenade Johan ili Jovan ? Druga stvar je dali se meni cini ili imaj ovaj bus takozvane teatarske sedista tj unutrasnost !? Jer ja vidim da prvi red sedista da je puno nizi od poslednog reda Sachco za slike netreba da pisen nista
Jovica neg se ja malo zezam s njim kad ga vidim sam kažem de si Johane Za sedišta vrlo moguće mada nisam nikad obraćao pažnju, ali od 2003 na ovamo svi imaju pod sa nagibom da tako nazovem.