586 je napisao:BRAVO!!!!Kao i uvek,odlicna fotka!Danas za Sabac isao 316,sta taj radi uglavnom
![]()
![]()
Do pre koji mesec radio svaki dan Sabac sa 342, a onda proredili, tj 342 ostao, ali ovaj nije
586 je napisao:BRAVO!!!!Kao i uvek,odlicna fotka!Danas za Sabac isao 316,sta taj radi uglavnom
![]()
![]()

Jeste, u pravu si za sedista, to je taj pod pod nagibom. Od mene jedna fotka novog 430, cisto da ga vidimo - iznenadio me, nije moglo bolje.Goran sk je napisao:Druga stvar je dali se meni cini ili imaj ovaj bus takozvane teatarske sedista tj unutrasnost !? Jer ja vidim da prvi red sedista da je puno nizi od poslednog redaSachco za slike netreba da pisen nista

MILE je napisao:Kad su radili #316 i #342? #316 možda i jeste u paru sa #327, a #342 ja još nisam video da radi Šabac.
miham je napisao:jesu li kad stavljali rotkape na autobuse,bio bi ljepsi mnogo,mada treba grdilo rotkapa za ovoliko autobusa..?

Kassbohrer je napisao:Ja koliko se sjećam smederevci i N350 su svi imali ratkape dok su bili u onoj finoj crveno-sivoj kolor šemi sa kosim prugama, a znaće neko od nibusovaca kad su prestali da ih stavljaju.

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Suboticanin i 10 gostiju