Logo

Niš-ekspres, Niš (1)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Stefan Bgd » Uto Jan 13, 2009 12:23 am

Gar.broj 597 na parkingu od pozadi:
Image
E ovo se ceni: :)
Image
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Sponzor

Postod Aleks_BGD » Uto Jan 13, 2009 8:13 pm

Nibus odlazi na peron za prijem putnika....
Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Sloba » Sre Jan 14, 2009 4:39 pm

lecko je napisao:Momci Ja Vas cenim na forumu i znam da Srcem volite "nis-ekspres" na zalost cuo sam pricu i siguran da je istinita, negas moze da Vam kaze ko sam ja zapravo . . . .da li je normalno da vodis saobracaj a da ti se u smeni redovno kvari i po 6-7 autobusa na dan na linijama (kao dispeceru)ti se obratis rukovodiocima da je to problem . . . .a ti isti kazu "boli me ku..c snalazi se ti si dispecer" ili dodjes u situaciju da nemozes da postavis adekvatan autobus za Beograd, Suboticu, pa se sramotis i saljes "lokalne autobuse" koji nisu ni za Prokuplje . . . .a njega "boli ku..c" . . . .a najbolji ljudi "sa licencom IRU akademije za menadzment u saobracaju i rukovodjenje saobracajom i poznavanjem propisa u EU" - PERU AUTOBUSE . . . . Pozz za sve Vas. Sretni Vam svi praznici :)

Sve ovo podrzavam i pratim jednom slikom autobusa na liniji BG-Nis
Image
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod DraganNish » Sre Jan 14, 2009 4:51 pm

Sloba je napisao:
lecko je napisao:Momci Ja Vas cenim na forumu i znam da Srcem volite "nis-ekspres" na zalost cuo sam pricu i siguran da je istinita, negas moze da Vam kaze ko sam ja zapravo . . . .da li je normalno da vodis saobracaj a da ti se u smeni redovno kvari i po 6-7 autobusa na dan na linijama (kao dispeceru)ti se obratis rukovodiocima da je to problem . . . .a ti isti kazu "boli me ku..c snalazi se ti si dispecer" ili dodjes u situaciju da nemozes da postavis adekvatan autobus za Beograd, Suboticu, pa se sramotis i saljes "lokalne autobuse" koji nisu ni za Prokuplje . . . .a njega "boli ku..c" . . . .a najbolji ljudi "sa licencom IRU akademije za menadzment u saobracaju i rukovodjenje saobracajom i poznavanjem propisa u EU" - PERU AUTOBUSE . . . . Pozz za sve Vas. Sretni Vam svi praznici :)

Image

U jeeeee..daj nije valjda Slobo da su ovo pustili za Beograd?Auuu
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 9:53 pm

Postod Aleks_BGD » Sre Jan 14, 2009 7:31 pm

DraganNish je napisao:
Sloba je napisao:

Image

U jeeeee..daj nije valjda Slobo da su ovo pustili za Beograd?Auuu

Nemoguce da je ovo vozilo,pokrivalo liniju do Beograda. :shock: :shock: :shock: Ovaj Nibus je namenjen za gradsko-prigradski saobracaj.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Sloba » Sre Jan 14, 2009 8:02 pm

Jeste, ljudi.
Dokaz je da je na pozuteloj hartiji izlizano pisalo NIS-BEOGRAD
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod Aleks_BGD » Sre Jan 14, 2009 8:06 pm

Sloba je napisao:Jeste, ljudi.

Ima Sloba pravo,sad nesto vracam film.Vidjao sam par puta ovaj bus na auto putu kod plavog mosta,ali mi nije jasno sta je on trazio ovde..Mislio sam da je neki prevoz radnika,tako nesto slicno...pitam se kakve je bila reakcija putnika..... :shock: :shock: :shock: :shock: ?
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod DraganNish » Sre Jan 14, 2009 11:47 pm

Aleks_BGD je napisao:
Sloba je napisao:Jeste, ljudi.

Ima Sloba pravo,sad nesto vracam film.Vidjao sam par puta ovaj bus na auto putu kod plavog mosta,ali mi nije jasno sta je on trazio ovde..Mislio sam da je neki prevoz radnika,tako nesto slicno...pitam se kakve je bila reakcija putnika..... :shock: :shock: :shock: :shock: ?

Kakva..psovanje pocev od : Nis Ekspresa,Tadica,drzave,vozaca,zivota,srece.....Zamisli taj autobus da ide leti...kada ni klimu nema...mislim da bi lincovali sofera...
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 9:53 pm

Postod Stefan Bgd » Čet Jan 15, 2009 10:44 pm

Gar.broj 527 koji drži liniju Prolom Banja-Beograd: 8)
Image
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod Aleks_BGD » Čet Jan 15, 2009 11:24 pm

Stefan Bgd je napisao:Gar.broj 527 koji drži liniju Prolom Banja-Beograd: 8)
Image

Svidjaju mi se retrovizori na ovom NIBUSU....bas se uklapaju :lol: :lol:
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod negas » Pet Jan 16, 2009 4:42 pm

Svaka cast na sliic, 527 je prelep, a i retrovizori su opet delo nibusa, znaci nisu kupljeni! Pokusali su sa tim retrovizorima, pa su se posle preorjentisali na turske i one nemacke za T100! A one za prigrad sto koriste i kod jos nekih nibusa su isto iz radionice! I to mi se svidja-daj prvo mi da uradimo, pa ce mo lako kasnije...to opredeljenje stvaranja me uve odusevi kod nis-ekspresa, inzenjeri dosta rade sa izuzetno skromnom tehologijom i uslovima-po znanju su stvarno vrh...jer sam isao cesto kod njih i gledao crteze resetki. karoserija, pa i kada sam radio diplomski bas sam sa inzenjerima nibusa to radio...ljudi su cudo, pa i oni majstori...!
Ma svi ljudi dole u pogonu su ok...
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Stefan Bgd » Sub Jan 17, 2009 6:29 pm

Ovaj je čini mi se gar.broj 540:
Image
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod Milanche » Ned Jan 18, 2009 1:29 am

U poslednje vreme relativno često putujem Nišekspresom. Kao prevozniku skidam mu kapu, stvarno svaka mu čast, kreće i dolazi u minut na vreme, ma stvarno perfekcija. Malo se i osoblje uljudilo, stvarno ništa loše.
Ali, i dalje ostajem pri svom stavu da Nišekspres ne treba da pravi buseve, jer mu to nije primarna delatnost. Ubija me onaj razmak između sedišta (šta li tek da kažu oni koji su viši od mene-175 kad meni smeta!)

*Stefi, fotke su inače VR' :D
Milanche
Član

Pridružio se: Pet Feb 08, 2008 2:54 am

Postod Milanche » Ned Jan 18, 2009 2:23 am

Nađoh na http://www.balkanphotocontest.com ovu sliku mosta i Nibusa! :D
Image
Milanche
Član

Pridružio se: Pet Feb 08, 2008 2:54 am

Postod lecko » Ned Jan 18, 2009 8:39 am

Stefane, ovo nije 540, ovo je 511