E ovo se ceni:

lecko je napisao:Momci Ja Vas cenim na forumu i znam da Srcem volite "nis-ekspres" na zalost cuo sam pricu i siguran da je istinita, negas moze da Vam kaze ko sam ja zapravo . . . .da li je normalno da vodis saobracaj a da ti se u smeni redovno kvari i po 6-7 autobusa na dan na linijama (kao dispeceru)ti se obratis rukovodiocima da je to problem . . . .a ti isti kazu "boli me ku..c snalazi se ti si dispecer" ili dodjes u situaciju da nemozes da postavis adekvatan autobus za Beograd, Suboticu, pa se sramotis i saljes "lokalne autobuse" koji nisu ni za Prokuplje . . . .a njega "boli ku..c" . . . .a najbolji ljudi "sa licencom IRU akademije za menadzment u saobracaju i rukovodjenje saobracajom i poznavanjem propisa u EU" - PERU AUTOBUSE . . . . Pozz za sve Vas. Sretni Vam svi praznici

Sloba je napisao:lecko je napisao:Momci Ja Vas cenim na forumu i znam da Srcem volite "nis-ekspres" na zalost cuo sam pricu i siguran da je istinita, negas moze da Vam kaze ko sam ja zapravo . . . .da li je normalno da vodis saobracaj a da ti se u smeni redovno kvari i po 6-7 autobusa na dan na linijama (kao dispeceru)ti se obratis rukovodiocima da je to problem . . . .a ti isti kazu "boli me ku..c snalazi se ti si dispecer" ili dodjes u situaciju da nemozes da postavis adekvatan autobus za Beograd, Suboticu, pa se sramotis i saljes "lokalne autobuse" koji nisu ni za Prokuplje . . . .a njega "boli ku..c" . . . .a najbolji ljudi "sa licencom IRU akademije za menadzment u saobracaju i rukovodjenje saobracajom i poznavanjem propisa u EU" - PERU AUTOBUSE . . . . Pozz za sve Vas. Sretni Vam svi praznici
Sve ovo podrzavam i pratim jednom slikom autobusa na liniji BG-Nis
DraganNish je napisao:Sloba je napisao:lecko je napisao:Momci Ja Vas cenim na forumu i znam da Srcem volite "nis-ekspres" na zalost cuo sam pricu i siguran da je istinita, negas moze da Vam kaze ko sam ja zapravo . . . .da li je normalno da vodis saobracaj a da ti se u smeni redovno kvari i po 6-7 autobusa na dan na linijama (kao dispeceru)ti se obratis rukovodiocima da je to problem . . . .a ti isti kazu "boli me ku..c snalazi se ti si dispecer" ili dodjes u situaciju da nemozes da postavis adekvatan autobus za Beograd, Suboticu, pa se sramotis i saljes "lokalne autobuse" koji nisu ni za Prokuplje . . . .a njega "boli ku..c" . . . .a najbolji ljudi "sa licencom IRU akademije za menadzment u saobracaju i rukovodjenje saobracajom i poznavanjem propisa u EU" - PERU AUTOBUSE . . . . Pozz za sve Vas. Sretni Vam svi praznici
Sve ovo podrzavam i pratim jednom slikom autobusa na liniji BG-Nis
U jeeeee..daj nije valjda Slobo da su ovo pustili za Beograd?Auuu

Sloba je napisao:Jeste, ljudi.
Dokaz je da je na pozuteloj hartiji izlizano pisalo NIS-BEOGRAD
Aleks_BGD je napisao:Sloba je napisao:Jeste, ljudi.
Dokaz je da je na pozuteloj hartiji izlizano pisalo NIS-BEOGRAD
Ima Sloba pravo,sad nesto vracam film.Vidjao sam par puta ovaj bus na auto putu kod plavog mosta,ali mi nije jasno sta je on trazio ovde..Mislio sam da je neki prevoz radnika,tako nesto slicno...pitam se kakve je bila reakcija putnika.....![]()
![]()
![]()
?

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju