Biće još slika kad odem na BAS.

1000% zmajDraganNish je napisao:Ovaj 561 Nibus radi kao zmaj...ne oseca se put nimalo...sofer je vozio stalno 90,cak ni na 105 ne oseca se put...Samo sto su radio stanice pravile sami sebi diskoteku....ne valja radio za nista...
Nego interesantna mi je jedna rucica sa desne strane volana,na prvoj slici,ona dalja...video sam da je to zamena za noznu kocnicu...jel je to to,ili je nesto drugo posredi..neka blokada ili...?
profa_chb je napisao:da nije retarder?

Aleks_BGD je napisao:Jel se zna tacan broj Nibus troosovinaca tj koliko njih su u saobracaju?
DraganNish je napisao:Aleks_BGD je napisao:Jel se zna tacan broj Nibus troosovinaca tj koliko njih su u saobracaju?
Ima valjda 571 i 572...vidoh i 512 .... za sada toliko znam
Aleks_BGD je napisao:DraganNish je napisao:Aleks_BGD je napisao:Jel se zna tacan broj Nibus troosovinaca tj koliko njih su u saobracaju?
Ima valjda 571 i 572...vidoh i 512 .... za sada toliko znam
Znaci 3 za sad.Ja sam pricao sa soferima iz Simplona i svi kazu da ih ima svega 4-5 komada u saobracaju.Ali da je moguce da je prozivedeno vise...
Sashco je napisao:Super fotke Aleks! Kako je dobar ovaj 458. Blatobrani na novim nibusima su extra odradjeni a vozacev prozor je kao saliven! Sedista u panorama fazonu a makina naravno MAN!
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju