539 je 390 video ga pre neki dan, radio Kursumliju.Nenad_KM je napisao:lecko je napisao:od juce u medjugradu 391 i 395
ex 539 i ex 540, jel tako?
Sashco je napisao:539 je 390 video ga pre neki dan, radio Kursumliju.Nenad_KM je napisao:lecko je napisao:od juce u medjugradu 391 i 395
ex 539 i ex 540, jel tako?

randjelovic66 je napisao:Ja vido danas dva..541 je sad 395,ali vozaca ne poznajem,a i nije bio nesto odusevljen kad sam ga slikao..

MILE je napisao:529 postao redovan u Pančevu? Umesto kog busa dolazi?

Sashco je napisao:Odlicne, posebno mi se svidja 529 sa crvenim tapacirom.Nenad_KM je napisao:Evo od mene koja nova slika

negas je napisao:Stvarno mi se svidja 529 unutra, nekad je bio AVION kad bude bus unutra ceo s tapacirungom-plishem...Mada i sad je ok!!!
Svima svaka cast na slikama!
Verovatno je lakshe za izradu i jeftinije da rade standardno otvaranje boksa, a ne kao 462!
ex526 je stvarno LEGENDA!

Nenad_KM je napisao:E pa jedini je sa crvenim enterijerom, bas mi se dopao bus...Sashco je napisao:Odlicne, posebno mi se svidja 529 sa crvenim tapacirom.Nenad_KM je napisao:Evo od mene koja nova slika

Sashco je napisao:Nenad_KM je napisao:E pa jedini je sa crvenim enterijerom, bas mi se dopao bus...Sashco je napisao:Odlicne, posebno mi se svidja 529 sa crvenim tapacirom.Nenad_KM je napisao:Evo od mene koja nova slika
Trebalo bi da je i 474 imao crveni enterijer... valjda...
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju