Sloba je napisao:Pa da, oko 700 kilometara po krugu. Možda vozi i dva puta pa ispadne 1400 km. Ako je vozio tako dva puta dnevno, sada već sigurno ima 70.000 km!
Mislim da nemoze da postigne da napravi DVA KRUGA.
Sloba je napisao:Pa da, oko 700 kilometara po krugu. Možda vozi i dva puta pa ispadne 1400 km. Ako je vozio tako dva puta dnevno, sada već sigurno ima 70.000 km!
Nibus-ja je napisao:Sloba je napisao:Pa da, oko 700 kilometara po krugu. Možda vozi i dva puta pa ispadne 1400 km. Ako je vozio tako dva puta dnevno, sada već sigurno ima 70.000 km!

Sloba je napisao:Nibus-ja je napisao:Sloba je napisao:Pa da, oko 700 kilometara po krugu. Možda vozi i dva puta pa ispadne 1400 km. Ako je vozio tako dva puta dnevno, sada već sigurno ima 70.000 km!
Možda i može. Krene u 4 ujutro, u BG oko 9, vraća se u 10, stiže u 14, ide u 15, stiže oko 19 i u 20 krene stiže oko ponoći ide na pranje, pregled i točenje i odmah nazad.
ik404 je napisao:Ma koja logika, sta vam je! Pa koji autobus bi to izdrzao? Imate li predstavu kol´ko je 1400 km dnevno? Uostalom u Jedinstvu trenutno nije praksa da jedan bus vozi stalno istu liniju!
ik404 je napisao:Ma sitnica...Nije nemoguce, al je previse svakodnevno upraznjavati...
Aleks_BGD je napisao:DraganNish je napisao:Aleks_BGD je napisao:GB 106,Vranje-Nis
Jel nas ovaj lik zagledjivao ili onaj iz Polimljetransa,a Aleks![]()
?
Onaj iz Polimlja,sto mu je trebalo pola sata da zatvori vrata na raspalom Inturu...

randjelovic66 je napisao:DraganNish je napisao:Aleks_BGD je napisao:GB 106,Vranje-Nis
Jel nas ovaj lik zagledjivao ili onaj iz Polimljetransa,a Aleks![]()
?
E,bre ovaj levo onaj moj drugar iz Polimljetrans-a...Gde ga uhvati i njega,pobogu...![]()
toma je napisao:Mislim da je moguće da neki busevi prave veliku dnevnu kilometrazu. Znam da su Simplonovi busevi pravili dve ture dnevno na relaciji: Le-Bg. A nećete verovati, sad u januaru, LAG dvadesetak godina star,prešo je za 10 dana nekih 11500 km na relaciji: Bern-Bujanovac i obratno. Inače, autobus je prepravljan u Turskoj, ima slab motor a uvek vuče prikolicu. Meni je bilo neverovartno. Inače pripada firmi: Jablanica-tours.
toma je napisao:Jeste, samo to je Neoplan koji je najmlađi u voznom parku i ima pređenih ‚‚svega‚‚ 500.000 km. Inače je odličan. Ali taj LAG je fascinantan, ladno prođe tehnički u Švajcarskoj i u firmi je najupošljeniji. Inače,enterijer mu je nikakav, a ovako na oko može da prođe.
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 19 gostiju