Logo

Blenda turs, Pirot

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Aleks_BGD » Pet Maj 15, 2009 11:47 pm

Nisam je slikao..ali moze da se sredi vec sutra....Nije problem!:D :wink:
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Sponzor

Postod PEX » Sub Maj 16, 2009 1:24 am

Aleks_BGD je napisao:Nisam je slikao..ali moze da se sredi vec sutra....Nije problem!:D :wink:

Sredjivaj to :D :D
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod Nibus-ja » Čet Maj 21, 2009 10:18 pm

Sashco je napisao:Ah taj Neoplan :lol: :wink:
Image

evo saschovog neoplanceta od jesenas komplet :wink:

Image

Image

Image
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Krle » Pet Maj 22, 2009 2:27 pm

Lep :D
Krle
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 12:55 pm

Postod Nibus-ja » Pon Maj 25, 2009 10:18 am

Krle je napisao:Lep :D

i simpatican :wink:
Nibus-ja
Član

Postod Aleks_BGD » Sub Jun 13, 2009 9:58 pm

DING DONG ode put Pirota.... :lol: :lol:

Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Sashco » Sub Jun 13, 2009 10:23 pm

Bela Setra S 216HDS sa pocetka ove teme vise nije u Blendinom voznom parku...
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod Aleks_BGD » Sub Jun 13, 2009 10:24 pm

Sashco je napisao:Bela Setra S 216HDS sa pocetka ove teme vise nije u Blendinom voznom parku...

ko je novi Gazda?
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Nibus-ja » Ned Jun 14, 2009 11:42 pm

Aleks_BGD je napisao:
Sashco je napisao:Bela Setra S 216HDS sa pocetka ove teme vise nije u Blendinom voznom parku...

ko je novi Gazda?

Sta je s njim vazi za najjaceg i PRVOG privatnika koji se suprostavio tadasnjem Autotransportnom da njega nije bilo PIROTSKI ZUTACI bi bili jos na PUTEVIMA :cry: :cry: ,svi su se plasili BLENDE kazu radnici onda ATP-a da je vlasnik uzeo par novih vozila za ATP zatvorio bi Blendu odnosno ugusio bi ga skroz.Prvo prodao onog sanosa sad i setru,liniju PIROT- KRAGUJEVAC predao drugom a vazi za jednu od najjacih linija ondasnjeg ATP-a.A jel neko video onog njegovog crvenog DVOSPRATNOG VOLVO-a sa nalepnicama MICHELIN-a i TIGRA :?:

Izgleda doslo vreme da se otplate KING-ovi pa se krenulo u rasprodaju,ako je tako bolje da vrati KINEZE a da sacuva ostalo :wink:
Nibus-ja
Član

Postod Sashco » Pon Jun 15, 2009 12:34 am

Aleks_BGD je napisao:

ko je novi Gazda?

Neki niški privatnik, vozi decu na ekskurzije... Vidi se na busu ostatak Blendinog logotipa.
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod DraganNish » Uto Jun 16, 2009 1:11 am

Khm...ne znam da li je 100% tacno,ali samo jedan prevoznik,tj Blenda ide ka Pirotu u 10h za taj grad...a karta..da ne pricam,ovo znaju juznjaci,karta od Beograda do Dolca u jednom pravcu kosta 1350 dinara!!!!!
I to jos jednom cu reci u jednom pravcu...a kao unutra ima nesto za rucak,ovo ono...koliko sam razumeo neko posluzenje....Informacija od danas...:/
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 9:53 pm

Postod DraganNish » Uto Jun 16, 2009 1:14 am

Pardon...1370 din
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 9:53 pm

Postod Aleks_BGD » Uto Jun 16, 2009 1:30 am

Ja sam prosle nedelje dosao KANISom iz Leskovca,i bilo mi super.U 6.00 iz Vlasotinca ka Beogradu dobijes uspust onako veci sendvic,ili neko pecivo,sokic..Coca Cola i Fanta pa izboru,dezert cokoladica,keks neki...Vozila cista uredna,mirisu,obavezno puste neki film,domaci ili strane nebitno i sve to za 990Din.PA vi vidite...
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod negas » Uto Jun 16, 2009 2:40 pm

Nibus-ja je napisao:
Aleks_BGD je napisao:

ko je novi Gazda?

Sta je s njim vazi za najjaceg i PRVOG privatnika koji se suprostavio tadasnjem Autotransportnom da njega nije bilo PIROTSKI ZUTACI bi bili jos na PUTEVIMA :cry: :cry: ,svi su se plasili BLENDE kazu radnici onda ATP-a da je vlasnik uzeo par novih vozila za ATP zatvorio bi Blendu odnosno ugusio bi ga skroz.Prvo prodao onog sanosa sad i setru,liniju PIROT- KRAGUJEVAC predao drugom a vazi za jednu od najjacih linija ondasnjeg ATP-a.A jel neko video onog njegovog crvenog DVOSPRATNOG VOLVO-a sa nalepnicama MICHELIN-a i TIGRA :?:

Izgleda doslo vreme da se otplate KING-ovi pa se krenulo u rasprodaju,ako je tako bolje da vrati KINEZE a da sacuva ostalo :wink:

Kog Sanosa, onog plavog shto sam slikao-ako na njega mislish on stoji u kg-u u policiji vishe od 9 meseci-mozda i odem da ga koknem tamo-verovatno je problem sa registracijom, da su ga provalili da je uvezen iz slovenije a on ga registrovao preko domaceg...lezi tamo sa sve oinim lepim ratkapnama, bije ga kisha, sneg zimus...
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Nibus-ja » Uto Jun 16, 2009 3:35 pm

negas je napisao:
Nibus-ja je napisao:
Aleks_BGD je napisao:

ko je novi Gazda?

Kog Sanosa, onog plavog shto sam slikao-ako na njega mislish on stoji u kg-u u policiji vishe od 9 meseci-mozda i odem da ga koknem tamo-verovatno je problem sa registracijom, da su ga provalili da je uvezen iz slovenije a on ga registrovao preko domaceg...lezi tamo sa sve oinim lepim ratkapnama, bije ga kisha, sneg zimus...

Ako mozes uslikaj ga,nisam mislio na plavi sanos nego onaj beli s404 ili 403 koji je u kikindi :?:
Nibus-ja
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije