Aleks_BGD je napisao:Sashco je napisao:Bela Setra S 216HDS sa pocetka ove teme vise nije u Blendinom voznom parku...
ko je novi Gazda?
Aleks_BGD je napisao:Sashco je napisao:Bela Setra S 216HDS sa pocetka ove teme vise nije u Blendinom voznom parku...
ko je novi Gazda?

Nibus-ja je napisao:Aleks_BGD je napisao:Sashco je napisao:Bela Setra S 216HDS sa pocetka ove teme vise nije u Blendinom voznom parku...
ko je novi Gazda?
Sta je s njim vazi za najjaceg i PRVOG privatnika koji se suprostavio tadasnjem Autotransportnom da njega nije bilo PIROTSKI ZUTACI bi bili jos na PUTEVIMA![]()
,svi su se plasili BLENDE kazu radnici onda ATP-a da je vlasnik uzeo par novih vozila za ATP zatvorio bi Blendu odnosno ugusio bi ga skroz.Prvo prodao onog sanosa sad i setru,liniju PIROT- KRAGUJEVAC predao drugom a vazi za jednu od najjacih linija ondasnjeg ATP-a.A jel neko video onog njegovog crvenog DVOSPRATNOG VOLVO-a sa nalepnicama MICHELIN-a i TIGRA
Izgleda doslo vreme da se otplate KING-ovi pa se krenulo u rasprodaju,ako je tako bolje da vrati KINEZE a da sacuva ostalo
negas je napisao:Nibus-ja je napisao:Aleks_BGD je napisao:Sashco je napisao:Bela Setra S 216HDS sa pocetka ove teme vise nije u Blendinom voznom parku...
ko je novi Gazda?
Sta je s njim vazi za najjaceg i PRVOG privatnika koji se suprostavio tadasnjem Autotransportnom da njega nije bilo PIROTSKI ZUTACI bi bili jos na PUTEVIMA![]()
,svi su se plasili BLENDE kazu radnici onda ATP-a da je vlasnik uzeo par novih vozila za ATP zatvorio bi Blendu odnosno ugusio bi ga skroz.Prvo prodao onog sanosa sad i setru,liniju PIROT- KRAGUJEVAC predao drugom a vazi za jednu od najjacih linija ondasnjeg ATP-a.A jel neko video onog njegovog crvenog DVOSPRATNOG VOLVO-a sa nalepnicama MICHELIN-a i TIGRA
Izgleda doslo vreme da se otplate KING-ovi pa se krenulo u rasprodaju,ako je tako bolje da vrati KINEZE a da sacuva ostalo
Kog Sanosa, onog plavog shto sam slikao-ako na njega mislish on stoji u kg-u u policiji vishe od 9 meseci-mozda i odem da ga koknem tamo-verovatno je problem sa registracijom, da su ga provalili da je uvezen iz slovenije a on ga registrovao preko domaceg...lezi tamo sa sve oinim lepim ratkapnama, bije ga kisha, sneg zimus...
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju