negas je napisao:Po meni 526 veća legenda, jel na krečenje je otisao bez ijednog čukanja, ulubljenja i slično, ali svakom neki bus ostavi poseban utisak!
Danas u 13h 206 mislim da je ex 414 po izgledu koliko sam mogao da pohvatam, al nisam siguran!
Lepo je videti najbus djerdapskom magistralom! Taman ode 206 iz pravca golupca naidje 310 sajamski primerak pravac hotel, dovezo fudbalerke c.zvezde! Odmah ja gore bajkom i uslikah! Vozac super lik, ali brate odmah nazad za bg, ni kafu nije popio, ne valja to tako, al ajd da se nadam da će da odmori negde uz dunav!
negas je napisao:Tako je Neško, dosta se dobro drže, a ovi malo utegnutiji, posebno 339/ex529 su baš elegantni!
Danas D.MILANOVAC-NIŠ, kto 201/ex527, sa karakterističnim pleh retrovizorima! Sav je omalan pozadi, boksevi i td! Njemu pre treba kasapin, nego sredjivanje-mnogo treba da se ulozi! Mada ako nije truo, radiće ga! Danas njemu važno da klima radi ko sat, a njemu radi, kao i svima u niš-ekspresu!

sremacns je napisao::shock: Bravo majstore .... ovaj nema istu svetlosnu grupu nazad kao ostali ...nisu menjali ?
mislim ovako ...http://i1261.photobucket.com/albums/ii5 ... 1342625291

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: avram_za i 12 gostiju