shakal je napisao:toma je napisao:Stigle dve Scanie iz Kavim Raska u Jedinstvo Vranje.
jel ostala rascanima neka scania?
Ja mislim da su samo 2 scanie Irizar i bile u Kavim Raska.
shakal je napisao:toma je napisao:Stigle dve Scanie iz Kavim Raska u Jedinstvo Vranje.
Goran sk je napisao:Nisam jos ubacijo slike u kom, bice dosta slika iz Munchen-a
NebojsaNis je napisao:shakal je napisao:toma je napisao:Stigle dve Scanie iz Kavim Raska u Jedinstvo Vranje.
ik404 je napisao:Goran sk je napisao:Nisam jos ubacijo slike u kom, bice dosta slika iz Munchen-a
Pa znam ja da tebi to ne moze da promakne, zato i pitam!
NebojsaNis je napisao:shakal je napisao:toma je napisao:Stigle dve Scanie iz Kavim Raska u Jedinstvo Vranje.
Ne znam za Scanie, al su zato oba Neobusa B7R otisla iz Vranja u Rasku i vec imaju KV tablice! Neko pregrupisavanje.
NebojsaNis je napisao:ik404 je napisao:Goran sk je napisao:Nisam jos ubacijo slike u kom, bice dosta slika iz Munchen-a
Pa znam ja da tebi to ne moze da promakne, zato i pitam!
Ne znam za Scanie, al su zato oba Neobusa B7R otisla iz Vranja u Rasku i vec imaju KV tablice! Neko pregrupisavanje.
Sa jednim vozacom iz Kavim Raska sam pricao nesto oko toga i covek kaze da imaju 2 Scanie Irizar.

Goran sk je napisao:shakal je napisao:da nije to malo dugacka linija za njega!? Mislim prvenstveno zbog udobnosti putnika!?
E to se treba pitati ljude koje su potovale
Nibus-ja je napisao:Goran sk je napisao:shakal je napisao:da nije to malo dugacka linija za njega!? Mislim prvenstveno zbog udobnosti putnika!?
E to se treba pitati ljude koje su potovale
Ma ovo treba pitati rukovodstvo firme,putnicima se isto hvata kad mora da se putuje mora

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Suboticanin i 10 gostiju