Sashco je napisao:Odlicna Aleks! Primecujete na poslednje dve Aleksove fotke da vozaci na ekspresu sada nose plave majice sa kragnom koje imaju logotip firme, dok vozaci u lokalu nose iste takve samo crvene.
Nibus-ja je napisao:Pozdravljam ja sve za disciplinuali se sa tim donekle i preteruje
,od skoro se uvelo da se vozacu odredi kolicina goriva koja mu je potrebna za liniju i ako potrosi vise od propisanog odbija mu se od plate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,a to mislim da nije u redu jer uslovi puta,stil voznje,klima,... Sad cesto mozete primetiti kako vozaci da bi ustedeli gorivo vise zalecu autobuse po auto-putu pa ga izbacuju na ler.
![]()
![]()
Nibus-ja je napisao:Pozdravljam ja sve za disciplinuali se sa tim donekle i preteruje
,od skoro se uvelo da se vozacu odredi kolicina goriva koja mu je potrebna za liniju i ako potrosi vise od propisanog odbija mu se od plate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,a to mislim da nije u redu jer uslovi puta,stil voznje,klima,... Sad cesto mozete primetiti kako vozaci da bi ustedeli gorivo vise zalecu autobuse po auto-putu pa ga izbacuju na ler.
![]()
![]()
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju