Logo

Niš-ekspres, Niš (3)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Nele Nibus » Sub Nov 13, 2010 11:15 pm

MILE je napisao:Ništa tu Turing ne utiče u Nemačkoj i Austriji se zakon poštuje nema izuzetaka.

Da samo im u Austriji niko ne skida tablice za razliku od Nemacke to je vec drugi- treci put da im u Nemackoj skidaju tablice.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Sponzor

Postod randjelovic66 » Sub Nov 13, 2010 11:16 pm

MILE je napisao:Ništa tu Turing ne utiče u Nemačkoj i Austriji se zakon poštuje nema izuzetaka.

Utiče,utiče i tek kako..Turingovi nisu hteli da placaju peronizaciju,i tako ih ovi nasi izbace iz AS,tu pukne bruka i cela Nemacka se digne protiv NE,tada th 2-3 meseca posle svadje nasi nisu mogli da idu za Dortmund,jer ih nisu pustali da idu preko granice.. :wink: :roll:
Image
Korisnikov avatar
randjelovic66
Član

Pridružio se: Pet Dec 11, 2009 4:27 pm

Postod MILE » Sub Nov 13, 2010 11:20 pm

Ovo sad od tebe prvi put čujem :shock: Možda skidaju tablice i zato što NE sam za sebe sklapa buseve pa im je sumljiv kvalitet?
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod negas » Sub Nov 13, 2010 11:25 pm

MILE je napisao:Ovo sad od tebe prvi put čujem :shock: Možda skidaju tablice i zato što NE sam za sebe sklapa buseve pa im je sumljiv kvalitet?

Jeste, jeste Mile, od kada su se s Turingom podrndali, ovi nas gore jure non-stop! Ako su ih isterali sa stanice, ko su oni!?
Aleksa dobre fotke...

494 11h Kaldovo, standardno, Coko za Bregenz!
498 vrh, maska malo napred zeza, al st ce mo...
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod MILE » Sub Nov 13, 2010 11:29 pm

negas je napisao:Jeste, jeste Mile, od kada su se s Turingom podrndali, ovi nas gore jure non-stop! Ako su ih isterali sa stanice, ko su oni!?
Aleksa dobre fotke...
Nisam znao za ovo dok Aleksa nije napisao :wink:
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod Nele Nibus » Ned Nov 14, 2010 12:02 am

MILE je napisao:
negas je napisao:Jeste, jeste Mile, od kada su se s Turingom podrndali, ovi nas gore jure non-stop! Ako su ih isterali sa stanice, ko su oni!?
Aleksa dobre fotke...

Nis ekspres i Touring su u svadji jos negde od prosle godine..
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Aleks_BGD » Ned Nov 14, 2010 10:03 am

Nenad_KM je napisao:
MILE je napisao:
Aleksa dobre fotke...

Nis ekspres i Touring su u svadji jos negde od prosle godine..

Evo vam ga Bozic,on je clan na forumu,i tu je cesto.Pitajte ga da vam objasni kako i zasto,u vezi sa svadjom izmedju NE i Touringa.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod shoffer018 » Ned Nov 14, 2010 12:42 pm

negas je napisao:
MILE je napisao:Ovo sad od tebe prvi put čujem :shock: Možda skidaju tablice i zato što NE sam za sebe sklapa buseve pa im je sumljiv kvalitet?

Jeste, jeste Mile, od kada su se s Turingom podrndali, ovi nas gore jure non-stop! Ako su ih isterali sa stanice, ko su oni!?
Aleksa dobre fotke...

498 vrh, maska malo napred zeza, al st ce mo...[/quot

E da vam bata Dule objasni šta je između Touringa i Niš-ekspresa.Tako je bilo i kad sam radio pa su izgladili odnose.Niš-ekspres je do decembra prošle godine bio član asocijacije Panonijabus-sa Lastom,Severtransom,i nekada je bila i ATP Vojvodina i Ekspres.Menjali su se na linijama,a to su ustvari linije koje je nekada Touring registrovao za saobraćaj prema Srbiji,pa ih je dao Panonijabusu da ih radi.To su linije za Berlin,Frankfurt,Dortmund,Ulm,Stuttgart,sećate se da je ekspres sve to držao ranije.Svako naše Nibus vozilo mora da ima T100,a i da gore u Nemačkoj prođe TUV-tehnički pregled,i to svaka 3 meseca.Ekspres je izašao jer mu se nije isplatilo da plaća skupe linije na kojima je bilo manje putnika,ostavili su samo Dortmund za Nemačku,a za Austriju su već imali registrovane linije,tako da tamo sve funkcioniše bez problema.A bitno je da svaki ugrađeni deo na busu ima atest koji je priznat za EU takozvani CE.A sada kada ide samo za Dortmund,ima nižu cenu karte od Touringa i mnogih privatnika,pa ih zato čeka gore stalno saobraćajni inspektor.A to je zasrao prvi Janković iz Medoševca jer on nije hteo da plaća peronizaciju u Nišu,pa onda ostali,sad staju na gradskoj stanici svi kod autobuske ili preko puta nje u povratku,i sada ih stalno prijavljuju pa ih pred svaki polazak čeka gore saobraćajni inspektor i kažnjava ih ili ih isključuje iz saobraćaja.Čak jedno vreme nisu mogli ni na stanicu da uđu u Dortmundu i Stuttgartu,pa su im zato i skinuli tablice,ovde to tolerišu ali gore...***CENZURISANO*** si ježa u bocku,2000 evrića odmah i skinu ti tablice.A može greškicu da nađe na busu u svakom trenutku...i zato je i tako.Skoro je bilo da je jedan bus isključen, pa je drugi došao iz Slovenije i na tehničkom i njega izbace,navodno gume :? ...Eto to vam je to,i zato sad i vozači plaćaju velike kazne,i busevi se isključuju,pa ide samo nekoliko njih za Nemačku,koji su stvarno tehnički tip-top...a ne znam kako će 575 bez rukohvata na sedištima gore...po pravilu bus na međunarodnim linijama treba i rukohvat da ima sa zadnje strane sedišta...a on ima sanosova kako se sećam...
shoffer018
Član

Pridružio se: Ned Jun 27, 2010 9:19 am

Postod Nele Nibus » Ned Nov 14, 2010 2:24 pm

shoffer018 je napisao:
negas je napisao:

Aleksa dobre fotke...

E da vam bata Dule objasni šta je između Touringa i Niš-ekspresa.Tako je bilo i kad sam radio pa su izgladili odnose.Niš-ekspres je do decembra prošle godine bio član asocijacije Panonijabus-sa Lastom,Severtransom,i nekada je bila i ATP Vojvodina i Ekspres.Menjali su se na linijama,a to su ustvari linije koje je nekada Touring registrovao za saobraćaj prema Srbiji,pa ih je dao Panonijabusu da ih radi.To su linije za Berlin,Frankfurt,Dortmund,Ulm,Stuttgart,sećate se da je ekspres sve to držao ranije.Svako naše Nibus vozilo mora da ima T100,a i da gore u Nemačkoj prođe TUV-tehnički pregled,i to svaka 3 meseca.Ekspres je izašao jer mu se nije isplatilo da plaća skupe linije na kojima je bilo manje putnika,ostavili su samo Dortmund za Nemačku,a za Austriju su već imali registrovane linije,tako da tamo sve funkcioniše bez problema.A bitno je da svaki ugrađeni deo na busu ima atest koji je priznat za EU takozvani CE.A sada kada ide samo za Dortmund,ima nižu cenu karte od Touringa i mnogih privatnika,pa ih zato čeka gore stalno saobraćajni inspektor.A to je zasrao prvi Janković iz Medoševca jer on nije hteo da plaća peronizaciju u Nišu,pa onda ostali,sad staju na gradskoj stanici svi kod autobuske ili preko puta nje u povratku,i sada ih stalno prijavljuju pa ih pred svaki polazak čeka gore saobraćajni inspektor i kažnjava ih ili ih isključuje iz saobraćaja.Čak jedno vreme nisu mogli ni na stanicu da uđu u Dortmundu i Stuttgartu,pa su im zato i skinuli tablice,ovde to tolerišu ali gore...*** si ježa u bocku,2000 evrića odmah i skinu ti tablice.A može greškicu da nađe na busu u svakom trenutku...i zato je i tako.Skoro je bilo da je jedan bus isključen, pa je drugi došao iz Slovenije i na tehničkom i njega izbace,navodno gume :? ...Eto to vam je to,i zato sad i vozači plaćaju velike kazne,i busevi se isključuju,pa ide samo nekoliko njih za Nemačku,koji su stvarno tehnički tip-top...a ne znam kako će 575 bez rukohvata na sedištima gore...po pravilu bus na međunarodnim linijama treba i rukohvat da ima sa zadnje strane sedišta...a on ima sanosova kako se sećam...

Pa Dule i 565 ima Sanosova sedista, ne pricam na pamet bio u busu a ipak ide za Germaniju...

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Aleks_BGD » Ned Nov 14, 2010 2:57 pm

Danas za Skopje #594
Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod shoffer018 » Ned Nov 14, 2010 3:12 pm

Nenad_KM je napisao:
shoffer018 je napisao:
negas je napisao:

Aleksa dobre fotke...

E da vam bata Dule objasni šta je između Touringa i Niš-ekspresa.Tako je bilo i kad sam radio pa su izgladili odnose.Niš-ekspres je do decembra prošle godine bio član asocijacije Panonijabus-sa Lastom,Severtransom,i nekada je bila i ATP Vojvodina i Ekspres.Menjali su se na linijama,a to su ustvari linije koje je nekada Touring registrovao za saobraćaj prema Srbiji,pa ih je dao Panonijabusu da ih radi.To su linije za Berlin,Frankfurt,Dortmund,Ulm,Stuttgart,sećate se da je ekspres sve to držao ranije.Svako naše Nibus vozilo mora da ima T100,a i da gore u Nemačkoj prođe TUV-tehnički pregled,i to svaka 3 meseca.Ekspres je izašao jer mu se nije isplatilo da plaća skupe linije na kojima je bilo manje putnika,ostavili su samo Dortmund za Nemačku,a za Austriju su već imali registrovane linije,tako da tamo sve funkcioniše bez problema.A bitno je da svaki ugrađeni deo na busu ima atest koji je priznat za EU takozvani CE.A sada kada ide samo za Dortmund,ima nižu cenu karte od Touringa i mnogih privatnika,pa ih zato čeka gore stalno saobraćajni inspektor.A to je zasrao prvi Janković iz Medoševca jer on nije hteo da plaća peronizaciju u Nišu,pa onda ostali,sad staju na gradskoj stanici svi kod autobuske ili preko puta nje u povratku,i sada ih stalno prijavljuju pa ih pred svaki polazak čeka gore saobraćajni inspektor i kažnjava ih ili ih isključuje iz saobraćaja.Čak jedno vreme nisu mogli ni na stanicu da uđu u Dortmundu i Stuttgartu,pa su im zato i skinuli tablice,ovde to tolerišu ali gore...*** si ježa u bocku,2000 evrića odmah i skinu ti tablice.A može greškicu da nađe na busu u svakom trenutku...i zato je i tako.Skoro je bilo da je jedan bus isključen, pa je drugi došao iz Slovenije i na tehničkom i njega izbace,navodno gume :? ...Eto to vam je to,i zato sad i vozači plaćaju velike kazne,i busevi se isključuju,pa ide samo nekoliko njih za Nemačku,koji su stvarno tehnički tip-top...a ne znam kako će 575 bez rukohvata na sedištima gore...po pravilu bus na međunarodnim linijama treba i rukohvat da ima sa zadnje strane sedišta...a on ima sanosova kako se sećam...

Pa Dule i 565 ima Sanosova sedista, ne pricam na pamet bio u busu a ipak ide za Germaniju...

Mislio sam na Sanosova bez rukohvata...
shoffer018
Član

Postod Nele Nibus » Ned Nov 14, 2010 3:22 pm

shoffer018 je napisao:
Nenad_KM je napisao:
shoffer018 je napisao:
negas je napisao:

Aleksa dobre fotke...

Mislio sam na Sanosova bez rukohvata...

Nema ni 565 rukohvate samo pojaseve...
Sad cu da potrazim sliku pa cu da je okacim.

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Nele Nibus » Ned Nov 14, 2010 3:34 pm

Evo 565 slika uzeta sa Nis ekspresovog sajta. Iskreno i ja sam mislio da ima rukohvate dok nisam video slike enterijera
Image

Uploaded with ImageShack.us

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod shoffer018 » Ned Nov 14, 2010 3:46 pm

a 575 nema pojaseve ja mislim?
shoffer018
Član

Postod Nele Nibus » Ned Nov 14, 2010 3:53 pm

shoffer018 je napisao:a 575 nema pojaseve ja mislim?

Ne znam kako bese nisam ni zagledao bas kad sam bio u busu.

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije