bogda78 je napisao:392-ja mislim da to beše 532 na ekspresu nekad...Sale isto zna...
Nenad_KM je napisao:Ma koji god da je bio vrh je bio.. obožavao sam te Nibuse kad sam bio klinac.. Ok su bile i 350-tke koje možda još 2 voze one kockaste ali ovi prvi kao i 315.21 sa gumenim lajsnama bočno u Nibus fazonu su mi tad kao klincu bili vrh a i sad kad ih vidim na slikama obradujem se.. Dobro se sećam čini mi se 525 ako ne grešim sa teget sedištima i stolovima.. sa njim sam 2002-ge putovao za Kuršumliju.
Sashco je napisao:E ovo mi se bas svidja! Siva oko farova je extra, a pozadi super cuce nove stopaljke! Hvala za fotke Lecko!
negas je napisao:Nenad_KM je napisao:Ma koji god da je bio vrh je bio.. obožavao sam te Nibuse kad sam bio klinac.. Ok su bile i 350-tke koje možda još 2 voze one kockaste ali ovi prvi kao i 315.21 sa gumenim lajsnama bočno u Nibus fazonu su mi tad kao klincu bili vrh a i sad kad ih vidim na slikama obradujem se.. Dobro se sećam čini mi se 525 ako ne grešim sa teget sedištima i stolovima.. sa njim sam 2002-ge putovao za Kuršumliju.
Nesko, 525 je bio 315 sa MAN-om...

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju