Aleks_BGD je napisao:Brate ovom sad samo jednodelna soferka sa preklapajucim metlicama i bus boli glava...
Sashco je napisao:Lecko, sta je stavljeno od klima, jel Spheros ili nesto drugo?

Nenad_KM je napisao:Aleks_BGD je napisao:Brate ovom sad samo jednodelna soferka sa preklapajucim metlicama i bus boli glava...
Čovek par stranica ranije pisao zbog čega nije jednodelna šoferka!Sashco je napisao:Lecko, sta je stavljeno od klima, jel Spheros ili nesto drugo?
Možda je i Siitrak.
lecko je napisao:Klime su neke kineske, ali su poklopci stari u sutrak fazonu kao kod 315-ica
u ovoj seriji sedista su stara... uvek nesto fali....

lecko je napisao:Klime su neke kineske, ali su poklopci stari u sutrak fazonu kao kod 315-ica
u ovoj seriji sedista su stara... uvek nesto fali....

GagiKs je napisao:Nikada mi nece biti jasno zasto vozaci ne samo ove firme nego i drugih firmi stavljaju razlicite kese za otpad pa kada pogledas niz red od svih prodavnica po jedan kesa?
negas je napisao:BRAVO Nesko, standardno dobro, i mngo volim kada postavis ovakve Turnuse, naravno, kao svi mi![]()
![]()
Jedino je ona baraba Aleksa debelo zakazao, trebalo bi da popase jednu disciplinsku, nije on dzabe u prigradu![]()
![]()
Dobri auti rade gore kod tebe !
GagiKs je napisao:Nikada mi nece biti jasno zasto vozaci ne samo ove firme nego i drugih firmi stavljaju razlicite kese za otpad pa kada pogledas niz red od svih prodavnica po jedan kesa?

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju