Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.
Odgovori

Debra Reisen, Kruševac

Sub Jun 13, 2009 9:18 am

Debra Reisen i njihov Drogmoller E320 na parkingu kod Djavolje Varoši
Image

Sub Jun 13, 2009 9:43 am

Još nešto iz voznog parka Debra Reisen uslikano na domaćem terenu u Kruševcu. Cini mi se da je Vanhool, a možda i grešim. Ima još fotografija ovog prevoznika koje su snimili drugi članovi ali su rasute po Ostalim prevoznicima iz južne Srbije.

Image
Image
Image

Sub Jun 13, 2009 4:12 pm

bio sam slobodan da prebacim i ove slike koje sam našao na forumu

Stefan Bgd je napisao:Debra iz Krusevca sa svojom Bovom:
Image

Sub Jun 13, 2009 4:15 pm

sasa-74 je napisao:
Denky Pecanin je napisao:Image
slikano za vreme moje posete Kraljevu (PUB Internacional iz Kraljeva)...

joza je napisao:jel ovo neka skracena verzija. Jel to Mercedes Padane ili neki EA?

Denky Pecanin je napisao:
joza je napisao:jel ovo neka skracena verzija. Jel to Mercedes Padane ili neki EA?

to je Padane...mogu ti reci da se oni nisu lose pokazali...ali ih slabo ima na nasim drumovima... :D

Sub Jun 13, 2009 10:01 pm

da padane. nije los vozio sam se bas ovim, inace sada je to bus pub internacionala iz kraljeva! mada ga ne vidjam nesto u zadnje vreme mozda su ga prodali posto imaju sve sanose u svom voznom parku!

a onaj drogmoler sa prve slike je sada u moravi! verovatno dali moravi u zakup!

Sub Jun 13, 2009 10:18 pm

shakal je napisao:a onaj drogmoler sa prve slike je sada u moravi! verovatno dali moravi u zakup!

E da ne poverujes! Slikao sam ga, postavio sliku u temu "ATP Morava" i nisam primetio razliku. Zbunila me nova maska, ali definitvno se prepoznaje po kolor semi i vozacevom i suvozacevom sedistu. Hvala za informaciju!

Ned Jun 14, 2009 9:10 am

nema na cemu! :lol:

Pon Avg 22, 2011 8:55 pm

Debra u Budvi parkirana
Image
Odgovori