Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.
Odgovori

Ozlem, Novi Pazar

Sre Avg 19, 2009 11:06 pm

Evo sad imamo dva Ozlema, mada je to zapravo jedna firma i mislim da je trebala samo jedna tema da bude i to bas ovde jer je u pitanju Pazarac, ali sve je to manje vazno jer ovaj prevoznik stvarno ima dobre buseve...evo bas danas na liniji BG-Herceg Novi koja polazi ujutru iz BG je vozio Ozlem NP, a po Bas-ovom redu voznje treba Ozlem PG...evo jos jedna tema... :D
Image
Image
Image
Image

Sre Avg 19, 2009 11:07 pm

arsenal je napisao:Ozlem Novi Pazar sa MB O 303 odmara na obali mora na Opatovu kod Tivta.

Image

Image

Image

Sre Avg 19, 2009 11:08 pm

arsenal je napisao:Jedna moja stara fotka.

Image

Sre Avg 19, 2009 11:09 pm

sasa-74 je napisao:i Ozlem Novi Pazar na naplatnoj rampi

Image

Sre Avg 19, 2009 11:10 pm

Sashco je napisao:Nadam se da ce kolega Denky da se obraduje... Ozlem Novi Pazar
Image

Pon Sep 21, 2009 9:40 pm

Evo za Denky-ja, Novopazarac jutros u Tivtu.

Image

Image

Pon Sep 21, 2009 10:55 pm

Ne znam da li ste primetili ali svi pazarci pretenduju mercedese i to uglavnom 303!!! Uvek su voleli mercedesove automobile, vidi se da su u verni mecki i kad su busevi u pitanju! Dobar je onaj vic: Kad pazarac kaze sinu: nemoj da ti kupim yugica za 18ti rodjendan da ti se ceo pazar smeje :D :D

Pet Sep 25, 2009 4:30 pm

Arsenal...hvala ti puno za slike...nadam se da ce biti jos slika...a sto se tice Mercedesa i Pazaraca...hm...sto kazu 303jka je neprevazidjena za nase puteve...ne znam koji bi tu bus bolji bio... :D

Čet Okt 08, 2009 8:01 pm

Cini mi se da ovaj jos nije bio

Image

Sre Nov 25, 2009 9:36 pm

Danas MB O 303,na liniji Novi Sad-Igalo
Image

Sre Nov 25, 2009 10:04 pm

Ovaj ide malo okolo naokolo... :wink:
Obično busevi idu (pogotovo nekad ATP Vojvodina) na Rumu-Šabac i onda dalje... :D

Sre Nov 25, 2009 10:08 pm

Sloba je napisao:Ovaj ide malo okolo naokolo... :wink:
Obično busevi idu (pogotovo nekad ATP Vojvodina) na Rumu-Šabac i onda dalje... :D

Vidis da je poluprazan.Mora i on nesto da zaradi.Kome se zuri neka ide gde mu brze... :)

Sre Nov 25, 2009 10:10 pm

Uostalom ko će sad ići u Igalo van sezone u totalu?

BACK ON TOPIC!

Čet Dec 24, 2009 1:22 am

shakal je napisao:Ne znam da li ste primetili ali svi pazarci pretenduju mercedese i to uglavnom 303!!! Uvek su voleli mercedesove automobile, vidi se da su u verni mecki i kad su busevi u pitanju! Dobar je onaj vic: Kad pazarac kaze sinu: nemoj da ti kupim yugica za 18ti rodjendan da ti se ceo pazar smeje :D :D

Druze mercedes ti je pazaracki auto-, pa tako najvise vole i autobuse mercedes, a i svaki od njihovih prevoznika ima bar jednog O 303 u svom voznom parku, a OZLEM ih ima vise.

Čet Dec 24, 2009 9:48 am

Ako imas dobro 303ku za prodaju pravo u Novi Pazar, oni ne pitaju sta kosta, samo daju.

Nego sad tek videh sliku onog MANa, pa se pitam odakle on tu zalutao...
Odgovori