Logo

Citiranje poruka

Pravila foruma.

Citiranje poruka

Postod Luka » Sre Apr 13, 2011 9:53 pm

Postovani korisnici,
U koliko odgovarate na poslednju poruku u temi izbegavajte citiranje iste, jer se podrazumeva da na nju odgovarate. Citiranje se koristi kada se odgovara na poruku koja je postavljena ranije.

Molim vas da se pridrzavate ovog pravila, jer konstantnim citiranjem svake poruke dolazi do nepreglednosti i otezanog ucitavanja (pogotovo ako i porukama ima slika).

Hvala!
Luka
Gazda
 
Postovi: 409
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 12:36 pm
Lokacija: Novi Sad

Citiranje poruka

Sponzor

 

Postod cone » Uto Apr 10, 2012 11:19 am

Poštovani članovi,

Iako je prošlo godinu dana od gornjeg apela administratora, primećeno je da se jedan broj članova i dalje flagrantno oglušava o uputstva i apele administratora i urednika da se ne citiraju poslednje (prethodne) poruke.

Pošto ovaj prekršaj nije u rangu onih prekršaja za koje sledi privremena ili trajna suspenzija sa Foruma, za one članove koji se i dalje budu oglušavali na ove apele, biće smanjeni preferencijali na Forumu.

1. Ukidanje prava na avatar

Ako već neko od članova ne želi da čita ovaj odeljak sa pravilima i ne razmatra apele, verovatno će vrlo brzo primetiti da više nema pravo da postavi avatar.

2. Ukidanje prava na PP poruke

Ukoliko ni prva mera ne privuče pažnju ili član nema postavljen avatar i nastavi se sa navikom citiranja prethodnih poruka, članu će biti ukinuto i pravo na slanje privatnih poruka.
U tom slučaju će sa administracijom moći da komunicira putem e-maila na info@autobusi.net

Ove mere snižavanja preferencijala nisu vremenski ograničene, tj. trajaće onoliko koliko je potrebno da se član "odvikne" od nepotrebnih citiranja.

Da do svega ovog ne bi došlo, apelujemo još jednom:
Citiranjem prethodnih poruka se nepotrebno narušava preglednost tema!
Korisnikov avatar
cone
Gazda
 
Postovi: 10192
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 12:49 pm
Lokacija: Novi Sad


Povratak na Pravila

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost