Pon Jul 13, 2009 2:56 pm
Pon Jul 13, 2009 3:01 pm
Pon Jul 13, 2009 3:24 pm
sanos_a je napisao:goran dali znaes so avtobusi ima HISAR vo vozniot park![]()
Goran sk je napisao:sanos_a je napisao:goran dali znaes so avtobusi ima HISAR vo vozniot park![]()
pa neznam tocno no ona sto znam da imaat dosta mercedes turismo ,sanos 415 ,i imaat vo slovenija isto firma so neoplan spacelineri
i imaat uste po nekoja temsa
Pon Jul 13, 2009 3:30 pm
Goran sk je napisao:hisar turizam-ljubljana ,neoplanot ima slovenski tablici
sanos_a je napisao:Goran sk je napisao:hisar turizam-ljubljana ,neoplanot ima slovenski tablici
da vidov deka e so slovenski tablici ama imaat registrirano turisticka agencija i vo ljubljana samo za da ne moraat da baraat partner za sorabotka za linijata skopje - ljubljana.
Alex je napisao:sanos_a je napisao:Goran sk je napisao:hisar turizam-ljubljana ,neoplanot ima slovenski tablici
da vidov deka e so slovenski tablici ama imaat registrirano turisticka agencija i vo ljubljana samo za da ne moraat da baraat partner za sorabotka za linijata skopje - ljubljana.
To je tacno, sada su sami sebi kooperanti na svojoj liniji, medjutim glavna poenta je u sledecem: Makedonski prevoznici imaju probleme da registruju linije za Italiju, pa sada registruju firmu u Sloveniji i ta firma registruje liniju npr. Ljubljana - Modena. Taj autobus sa slovenackim tablicama dodje u Skoplje pokupi putnike koji idu za Italiju, od Skoplja do Ljubljane vozi sa tablom Skoplje - Ljubljana, kad stigne u Ljubljanu samo promeni tablu, ljubljana - Modena i putnici nigde ne presedaju vec istim autobusom stignu do Italije.
Ovako vec godinama funkcionise DRD Domzale i Radika prevoz, a od letos i Hisar turizam.
Pon Jul 13, 2009 3:43 pm
Pon Jul 13, 2009 3:47 pm
milos265 je napisao:Moze li neko da napise nesto vise podataka o ovom prevozniku? Koliko vozila imaju i sta drze od linija? Dosta cesto ih vidjam u prolazu kroz Beograd i busevi su im uvek perfektno cisti i identicno ofarbani. Naravno, najdraze mi je kad vidim Spacelinera ili Starlinera prve generacije.
Goran sk je napisao:milos265 je napisao:Moze li neko da napise nesto vise podataka o ovom prevozniku? Koliko vozila imaju i sta drze od linija? Dosta cesto ih vidjam u prolazu kroz Beograd i busevi su im uvek perfektno cisti i identicno ofarbani. Naravno, najdraze mi je kad vidim Spacelinera ili Starlinera prve generacije.
jeste najdraze je i mene za neoplane,ja licno neznam puno ,samo znam da je firma jedna medju prve u skoplje koji su poceli sa prevoz putnika.na pocetku imali su neoplane ali ne originalne ,pa temse i turskih mercedesa. od linije koje ja znam da svakodnevno voze istanbul a ostale :
skopje-istanbul
gostivar-istanbul
skopje-zagrb
stip-istanbu
skopje-ljubljana
debar-koper i
gostivar-zagreb,rijeka,pula
mislim da imaju prestavnista u sloveniji i turskoj
Sub Avg 08, 2009 2:41 pm
Uto Sep 08, 2009 11:57 pm
Sre Sep 09, 2009 10:51 am
Sre Sep 09, 2009 8:52 pm