Mickey je napisao:zanimljivo je da se kod prednjih vrata otvaraju oba krila, ali generalno taj proces je jako spor...
Aleks_BGD je napisao:Mickey je napisao:zanimljivo je da se kod prednjih vrata otvaraju oba krila, ali generalno taj proces je jako spor...
Pa brate Turci su to predvideli za civilizovan narod,bez guranja i jurnave,kulturno i lepo jedan po jedan ulaze...a ne ko ova nasa stoka da me izvinite na izrazu...

Nibus-ja je napisao:Aleks_BGD je napisao:Mickey je napisao:zanimljivo je da se kod prednjih vrata otvaraju oba krila, ali generalno taj proces je jako spor...
Pa brate Turci su to predvideli za civilizovan narod,bez guranja i jurnave,kulturno i lepo jedan po jedan ulaze...a ne ko ova nasa stoka da me izvinite na izrazu...
jos gore i od stoke
Krle je napisao:Nibus-ja je napisao:Aleks_BGD je napisao:Mickey je napisao:zanimljivo je da se kod prednjih vrata otvaraju oba krila, ali generalno taj proces je jako spor...
jos gore i od stoke
Izgleda da niste bili u TR
Krle je napisao:Eeeeee, blago tebi-ja sve nekih Poljakinja i Cehinja, uvece setaju sa mamom i tatom
Povratak na Gradski, Prigradski, Medjugradski
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju