Шоми303 je napisao:Да ли је екипа форума у обиласку фабрике видела овај леш? Требало би да се налази на ремонту тамо.

becks89 je napisao:Elektrotehnicar racunara i racunarskih mreza, a to je vazno zbog?

profa_chb je napisao:@Sloba pričali su mi neki voači koji su vozili zgloba da je to jako nezgodna situacija, i da je treba maksimalno izbegavati. "Potkovica" je jako loša okretnica u NS...
becks89 je napisao:@Sloba
Zna se kako se staje u takvu stanicu, a to je namotavanjem udesno kako bi imao preglednost svih vrata. Spoljasnje ogledalo ima odlicnu preglednost, vrlo lako mozes da ocenis i cetvrta vrata i vrata vozila iza tebe, jer se toliko vidi, cak i ja umem da ralikujem, kao de bil i totalni nepoznavalac vozila. A to nije je video kako je izlazila, vec sam pominjao, ljudi su smuseni i skontaju da treba izaci kasno, kad vozac krene da zatvara, krecu da iskacu, ukoliko ne obratis paznju vrlo lako se desi da ti podleti pod tockove kao sto se tu desilo.
becks89 je napisao:E sad, problem je sto vecina vozaca ima stav kako je najpametniji i onda propisuje neke svoje zakone, otvaranje vrata u pokretu, davanje gasa pa zatvaranje vrata i slicno, a to je vec drugi problem i debeli OT.

vuckomv je napisao:becks89 je napisao:Elektrotehnicar racunara i racunarskih mreza, a to je vazno zbog?
Uopšte nije važno, samo sam želeo da znam šta si po profesiji.
Sloba je napisao:Opet se vraćam na onaj deo kad sam napomenuo da se to ne dešava svaki dan već samo jednom. A i da je uradio to kako ti predlažeš, ili bi zauzeo deo srednje trake zglobom ili bi morao jako da se pribija uz stajališni stub.

Povratak na Gradski, Prigradski, Medjugradski
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju