Diskusije posvećene gradskim, prigradskim i međugradskim autobusima.
Odgovori

Mega Bus

Sub Jun 04, 2011 11:51 pm

s pocetka 2011-te god. Beograd je bogatiji za jos jednu fabriku autobusa.Autobusi se rade na sasiji VOLVO.Cela nadgradnja je domaci proizvod.Proizvodi se od uvoznog prohroma.Volvo motori,ZF automatski menjaci,volvo ogibljenje.MEGA BUS je novi brend koji se za sada iskljucivo bavi proizvodnjom gradskih autobusa.U planu je proizvodnja mini-buseva do 30 komercijalnih mesta kao i remont vozila ostalih proizvodjaca.Toliko za sada,fotografije uskoro.

Sub Jun 04, 2011 11:55 pm

Evo mojih slika iz garaže Bamirona, a i bio sam u poseti fabrici.
Sloba je napisao:Mega Bus Localo isporučen Bamironu! :D
Image
Image
Image
Image
Image
Image
:wink:

Ned Jun 05, 2011 2:04 am

Prica je odlicna ali hajde da se skine vise taj veo misterije sa nje! Malo slika, detalja, planova itd...

Ned Jun 05, 2011 2:33 pm

na kojim sve šasijama se rade? za sada je ovaj localo na B7RLE, da li će biti neki zglobni? :)

Ned Jun 05, 2011 6:25 pm

Za sad je samo jedna sasija u opticaju.Neverujem da ce biti zglobnih autobusa,bar ne ove godine.Prioritet su isporuke narucenih vozila kao i razvijenje mini -busa na ivekovoj sasiji.

Ned Jun 05, 2011 7:39 pm

A koliko je ukupno naručenih autobusa, što tih gradskih što mini/midi?

Ned Jun 05, 2011 8:14 pm

koliko sam ja upucen oko 25 komada u verziji.klima 25 kilovata,radijatorsko grejanje,lcd monitor,sat,diodno osvetljenje

Ned Jun 05, 2011 9:29 pm

Hvala. Možda sam bio neprecizan kada sam prvobitno postavio pitanje, koji prevoznici su ih sve naručili?

Ned Jun 05, 2011 11:18 pm

U to nisam upucen.To su stvari koje direkcija cuva u tajnosti. :roll:
Ja imam druga zaduzenja

Re: Mega Bus

Pet Jun 10, 2011 3:41 pm

buscentar je napisao:Toliko za sada,fotografije uskoro.

Čekamo :D :P

Pet Jun 10, 2011 9:24 pm

nema se vremena radimo punom parom.uskoro :wink:

Čet Jun 23, 2011 11:03 am

buscentar je napisao:U to nisam upucen.To su stvari koje direkcija cuva u tajnosti. :roll:
Ja imam druga zaduzenja
A to je da putnici nepocrkaju od vrućine :mrgreen:

Sre Jul 13, 2011 8:08 pm

Da li je jos neko od privatnih prevoznika iz Bg-a narucio buseve kod vas,ili za sada samo Bamiron?

Sre Jul 13, 2011 8:57 pm

Ja mislim da je Bamiron jedini, i da su u pitanju 5 komada.

Čet Jul 14, 2011 12:02 am

Brate sta je ovo majkumu :!:

Gde se nalazi fabrika u BG-u :?: Kako je opremljena na linijsku proizvodnju, ili na radionicku (pre je ovo drugo-ali ne smeta).

Ko je vlasnik, i odakle inzenjera, jer su neki iz Ikarbusa, Neobusa dosli ili koji vec :?: Mora da ima tu coveka sa iskustvom, tu nema govora, a mnogi direktori su ostali bez posla kao i ljudi koji su radili na razvoju buseva, pa sad mozda razmisljaju ovako, kao sto ti pises, stignu sasije dizi karoseriju sa malom uigranom ekipom, inzenjera i majstore i to je to...

Nadam se da ima neko odgovor na ova pitanja :!: :?:
Odgovori