Slike i komentari autobusa izloženih na Beotruck 10 razvrstani po proizvođačima
Zaključana tema

Nibus

Sre Mar 24, 2010 8:09 pm

Kompanija Niš ekspres dobila nagradu za najbolji autobus
Beta pre 6 sati

NIŠ, 24. marta 2010. (Beta) - Kompanija "Niš ekspres" iz Niša dobila je na ovogodisnsjem sajmu privrednih vozila u Beogradu "Beotruck 2010" nagradu za najbolji domaći autobus, saopšteno je danas iz te kompanije.

Nagrada niškoj kompaniji je dodeljena za autobus "Midibus N95.02" koji je manji od klasičnog autobusa za tri metera i ima 35 sedišta. U Midibus je ugrađen Euro 4 motor.

"Niš ekspres" je niški autobuski prevoznik, a proizvodnjom autobusa se bavi od 1996. godine, pa je kompletan vozni park od 700 vozila proizveden u "Niš ekspresu".

Na ovogodišnjem sajmu privrednih vozila u Beogradu nagradu za Midibus dobio je od lista Pregled i žirija koga čine novinari i stručnjaci iz auto industrije.

Za autobuse turističke klase NIBUS 400 Niš ekspres je 2006. godine dobio republičko priznanje "Najbolji nov proizvod Srbije" koje dodeljuje Privredna komora, Ministarstvo trgovine i saobraćaja i dnevni list Privredni pregled.

(Beta, 24.03.2010)

Sre Mar 24, 2010 10:58 pm

Ја га нисам видео, да купим наочаре!?

Čet Mar 25, 2010 10:40 am

ok, nibus 400 je stvarno makina, ali jel su oni žmurili na ostale autobuse? :roll:

Čet Mar 25, 2010 11:04 am

Imaju li oni štand? Ova sekcija na forumu je namenjena samo za izlagače.

Čet Mar 25, 2010 11:11 am

Kompanija cija je primarna delatnost prevoz putnika postaje najbolji proizvodjac autobusa. Zanimljivo.

Čet Mar 25, 2010 1:06 pm

Pa zna se ko je gazda. Nisu smeli ni da proglase drugi bus nego njihov, garant. E Srbijo zemljo.

Čet Mar 25, 2010 9:21 pm

joza je napisao:Pa zna se ko je gazda. Nisu smeli ni da proglase drugi bus nego njihov, garant. E Srbijo zemljo.

Inace se cika Misko da zatvori slavinu.... :idea:

Čet Mar 25, 2010 9:33 pm

pa da, zamisli šta će jadni oni onda? Morali bi političari ( pojedini ) da RADE, a ne samo da dobijaju dobre provizije. Kako će da piju kafu sledeći put na Kopaoniku? To bi već bio smak sveta za našu politiku.Šta bismo mi bez čika Miška?

Čet Mar 25, 2010 9:36 pm

o cemu vi pricate?! ima li nekih cinjenica, ili samo naklapanja??

Čet Mar 25, 2010 9:49 pm

joza je napisao:pa da, zamisli šta će jadni oni onda? Morali bi političari ( pojedini ) da RADE, a ne samo da dobijaju dobre provizije. Kako će da piju kafu sledeći put na Kopaoniku? To bi već bio smak sveta za našu politiku.Šta bismo mi bez čika Miška?

Da vidis kako im vozaci rade ko konji u Delta Transportom sistemu...imaju magacin odmah preko puta nas.Pa ujtru dok cekam utovar malo caskamo tako..Kod nas se radi muski,a kod njih jos toliko...nas vozac po pravcu ima od 18 do 28 radnji,to je normala za utovar,a a kod njih duplo...razbijaju ih svaki dan...nemogu ljudi da se saberu...

Čet Mar 25, 2010 9:50 pm

moraš mi reći na šta misliš da je naklapanje.
Koliko znam da je dotični Gosp. vlasnik pomenutog preduzeća, i mislim da je to činjenica, ako nije izvinjavam se.
Što se tiče političara, direktno, treba samo pogledati političku situaciju, vesti, novine, i sve radnje i afere se vide. Pogledati neku emisiju Jug. Ć. i skontati kao i 60 i nešto posto naroda Srbije ko vlada državom. To nisam rekao samo ja nego i onih gore pomenutih 60i nešto posto ljudi. Ako misliš na to , mislim da i monopol dotičnog Gosp. u zemlji Srbiji kazuje sve...
O provizijama, nebih u ovoj temi i rekao sam ovo onako, a i to da nevraćamo film u nazad i razglabamo koliko ih je već povezivano i uhvaćeno u raznim vankulisnim radnjama, pa i o dokazima koji pristižu svaki dan o povezanosti narko bosova sa politikom.Neće me valjada neko ubediti da je to sve naklapanje?!
O tom Nibusu, se 80% foruma oglasilo kao o " marginalnom " proizvodu, pa pošto ovde ima i dosta odraslih, inteligentnih ljudi, koji nisu samo deca koja vole autobuse, nego i poslovni ljudi, kako da je recimo baš taj autobus proglašen za to što jeste? Izgledom, tehnikom, cenom? Ajd mi neko pojasni, možda sam ja glup pa nevidim tako brilijantan proizvod?

Ako je neko zaslužio nagradu u Srbiji, to je Neobus sa Lexiom, valjda. Teh. napredan autobus, solidnog izgleda, sa izvoznim mogućnostima...

U ovoj temi neću više o ovome i izvinjavam se za OT.

Čet Mar 25, 2010 10:31 pm

Nagrada ovog tipa ne treba biti dodeljivana ove godine. Za tako nesto potreban je ozbiljan, konkurentan proizvod koji je projektovan, razvijen i proizveden za odredjeno trziste. Tako nesto ne samo da ne postoji u Srbiji vec ne postoji ni na celom Balkanu, niti u ovom delu Evrope.

Čet Mar 25, 2010 11:21 pm

Нибус је јуче поставио штанд и мидибус у последњој хали где су Фап и Застава.

Pet Mar 26, 2010 3:00 pm

Sigurno su isli na foru da je LEXIO vec pravljen u inostranstvu a NIBUS je domaci proizvod,jesam postovalac domacih autobusa,ali sve ovo govori U KAKVOJ SMO SITUACIJI,jedino neznam kakva je situacija u NEOBUSU verovatno proizvode vise od NIBUS-a trenutno,a za ovo odozgo sto ste napisali potpuno ste u pravu.Volim NIBUS ali mi je krivo ZASTO UNIVERSO nije IZABRAN,jer je ipak noviji od NIBUS-a :shock:

Pet Mar 26, 2010 5:09 pm

vala bas su genijalci :idea:
Zaključana tema