Nibus-ja je napisao:Moze li se saznati nesto vise o ovom autobusu,marka i model a
sanos_a je napisao:mislim da je mb sasija karosirana u ea
Nibus-ja je napisao:Moze li se saznati nesto vise o ovom autobusu,marka i model a
sanos_a je napisao:mislim da je mb sasija karosirana u ea

s215hdh je napisao:Lep mini, nema sta

m6710b je napisao:ne li e od prvite modeli na sanos na sasija od O 303 mercedes??

Krle je napisao:Je l vlasnik ima i pekaru u KG?
nocturne je napisao:Ej,nemam pojma je li to ista firma,a postoji pekara s tim imenom.
Aleks_BGD je napisao:nocturne je napisao:Ej,nemam pojma je li to ista firma,a postoji pekara s tim imenom.
Postoji,postoji vozikaju Sprinetere...
SAKIBOY je napisao:Imam njihovu fasciklu i hemijsku, dolaze redovno u Mitsides Point po brasno....

joza je napisao:Hvala, brate, video sam ga.
Jest dda je cena , ali je i uradjen.
A da napravimo mi neki takav Bang - Bus?![]()
Znaš na šta mislim
Krle je napisao:joza je napisao:Hvala, brate, video sam ga.
Jest dda je cena , ali je i uradjen.
A da napravimo mi neki takav Bang - Bus?![]()
Znaš na šta mislim
Mislim da bi bio bolji od originala
Sloba je napisao:4.decembar je napisao:Druze, ovo ti nije Vario, ovo je Teamstar
Napravljen je na šasiji Varia, kao što je Goran napisao, a u pitanju je Auwarter Teamstar.

milos265 je napisao:Ja sam se u Sprintera opasno razocarao kad sam se vracao sa Kopaonika. Dzabe 150 ks sa 2200 kubika. Uzbrdo je manje-vise dobar ali nizbrdo ga gura u koju god brzinu da ga roknes.
joza je napisao:sve se slazem,nego cim cujem dve turbine......odmah znam ima vise stvari za pokvariti...
Ja sam Sprintera i iskljucio tada zbog tih 2200ccm3. Malo mi je to za takav minibus.
Mislim da je kod motora Iveco pogodio, pouzdani, ne trose bas mnogo ,
ali mislim da je mehanika jos na strani Merca..
Ali ni ovi novi Mercedesi nisu ni prici starima
milos265 je napisao:joza je napisao:sve se slazem,nego cim cujem dve turbine......odmah znam ima vise stvari za pokvariti...
Ja sam Sprintera i iskljucio tada zbog tih 2200ccm3. Malo mi je to za takav minibus.
Mislim da je kod motora Iveco pogodio, pouzdani, ne trose bas mnogo ,
ali mislim da je mehanika jos na strani Merca..
Ali ni ovi novi Mercedesi nisu ni prici starima
Pun putnika i do pola napakovan kofer pozadi, spustao se onom strmijom stranom, preko Brzeca. Ne mozes mu nista, trecom, zalece se, prikocim, vratim u drugu on ode u obrtaje, da poludis...
PEX je napisao:http://www.mojauto.rs/polovni-autobusi/757645_Mercedes-Benz_Sprinter-616-cdi_2004_god
Ovaj ima telmu, i ekstra funkcionise. Vozio ga skoro moj drugar za Sarajevo, kaze da je zver, samo malo nestabilan u krivinama. Ja sam ga detaljno gledao, i ekstra je ocuvan.
joza je napisao:Ovaj stvarno izgleda dobro, ali po meni malo jaka cena za vozilo od 17 sedista i 7 godina. Ja znam da je to Omnibus trading ( nemacka prerada )
i sigurno je ekstra uradjen.To je 31000E sa porezom, nije malo.

Krle je napisao:Dobar, a ni navigacija nije losa....
Goran sk je napisao:Krle je napisao:Dobar, a ni navigacija nije losa....
jeste dobra
Krle je napisao:http://autoline-eu.rs/sf/minibus-putnicki-MERCEDES-BENZ-412-D-Sprinter-09070800073916576800.html
Pravi!

Povratak na Mini i midi autobusi
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju