Logo

Neoplan Starliner

Diskusije posvećene turističkim i visokoturističkim autobusima.

Postod Jovan » Pet Mar 13, 2009 2:15 pm

Neo je napisao:
Aleks_BGD je napisao:
Neo je napisao:Prema jednom od clanova sa autobusi.org, jucer vidjen Starliner II sa col tablama na Bregani. Znaci da ide negdje na Balkan, po mojoj procjeni mogao bi ili u Slavoniju bus ili Centrotrans. AP Pozegin bi trebao da dodje pocetkom Aprila...:)

Pre bih rekao da je to Slavonija bus....neznam zasti al mi nesto govori da je to njihov bus...

Aleks i ja imam taj osjecaj...:)

Neo sjecas li se price da je SB bio u problemima :?: Ako je tako onda se kupovina novih Citylinera vise nego isplatila, a ne sumnjam da ce im se isplatiti i ovaj Starliner ipak je taj bus pojava i mislim da mnogi nece zaliti i da vise plate da radi za njih :wink:
Korisnikov avatar
Jovan
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 1:42 pm

Sponzor

Postod Neo » Pet Mar 13, 2009 4:18 pm

Jovan je napisao:
Neo je napisao:
Aleks_BGD je napisao:
Neo je napisao:Prema jednom od clanova sa autobusi.org, jucer vidjen Starliner II sa col tablama na Bregani. Znaci da ide negdje na Balkan, po mojoj procjeni mogao bi ili u Slavoniju bus ili Centrotrans. AP Pozegin bi trebao da dodje pocetkom Aprila...:)

Pre bih rekao da je to Slavonija bus....neznam zasti al mi nesto govori da je to njihov bus...

Neo sjecas li se price da je SB bio u problemima :?: Ako je tako onda se kupovina novih Citylinera vise nego isplatila, a ne sumnjam da ce im se isplatiti i ovaj Starliner ipak je taj bus pojava i mislim da mnogi nece zaliti i da vise plate da radi za njih :wink:

Ma naravno da se isplati kupovina jednog takvog busa, naravno da je kuovina Cityliner-a bila vise nego pun pogodak....
Image
Korisnikov avatar
Neo
Gazda

Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 7:12 am

Postod Aleks_BGD » Pet Mar 13, 2009 10:51 pm

Neo je napisao:
Aleks_BGD je napisao:

Pa vise pucam na Slavoniju jer imaju daleko vozni park od Centrotransa.Sto znaci da su i finansijski stabilniji...
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Neo » Ned Mar 22, 2009 8:11 am

Aleks_BGD je napisao:
Neo je napisao:
Aleks_BGD je napisao:

Pa vise pucam na Slavoniju jer imaju daleko vozni park od Centrotransa.Sto znaci da su i finansijski stabilniji...

Stigao Neoplan Starliner II u Slavoniju Bus.

http://autobusi.org/index.php?option=co ... ic=360.105

Slike su postirane od strane clana Karabaje...
Image
Korisnikov avatar
Neo
Gazda

Postod Sloba » Ned Mar 22, 2009 11:49 am

Ovaj šporet mi je upao u kadar juče.

Image

:lol:
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod Neo » Ned Mar 22, 2009 12:07 pm

Sloba je napisao:Ovaj šporet mi je upao u kadar juče.

Image

Dobar sporet nema sta... :D
Image
Korisnikov avatar
Neo
Gazda

Postod volvos » Ned Mar 22, 2009 12:15 pm

Neću ništa da komentarišem........
Image
volvos
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 8:11 pm

Postod Aleks_BGD » Ned Mar 22, 2009 1:18 pm

Stigao Neoplan Starliner II u Slavoniju Bus.

Slike su postirane od strane clana Karabaje...[/quote]

Neo sta sam ti rekao.Da ce pre u Slavonija bus nego u drugim firmama.Ali pazi kad sam znao,i osecaj me nije prevario.Pratim dosta dugo vozni park Slavonija busa i tacno sam znao da su oni kupili to cudo od busa...
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Neo » Ned Mar 22, 2009 1:27 pm

Aleks_BGD je napisao:Stigao Neoplan Starliner II u Slavoniju Bus.

Slike su postirane od strane clana Karabaje...

Neo sta sam ti rekao.Da ce pre u Slavonija bus nego u drugim firmama.Ali pazi kad sam znao,i osecaj me nije prevario.Pratim dosta dugo vozni park Slavonija busa i tacno sam znao da su oni kupili to cudo od busa...[/quote]

Znao sam ja da ce on doci u Slavoniju to je sto posto, moja supruga je pricala za gazdama Slavonije, ako se sjecas u vezi onih sajbi za Cityliner-a. Tad je spomenuto u toj prici da ce biti nesto od toga, ali nije bilo za objavljivanje. Druga stvar neko je spomenuo da je video bjelog na Bregani a u Slavoniju je dosao plavi pa mi je to sad malo cudno, da nema mozda jos negdje jedan.
Image
Korisnikov avatar
Neo
Gazda

Postod Aleks_BGD » Ned Mar 22, 2009 1:45 pm

Mozda je taj beli negde na putu...ili je bio na probi?
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Goran sk » Ned Mar 22, 2009 1:59 pm

Neo je napisao:
Sloba je napisao:Ovaj šporet mi je upao u kadar juče.

Image

Dobar sporet nema sta... :D

ovog sporeta video sam ga u stuttgartu i skoplje,imaju isto jednog ne orginalnog starlinera sa istim sarama kao ovaj ima slike na www.buspilotin.de :D
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod Aleks_BGD » Ned Mar 22, 2009 2:04 pm

nesvidja mi se ovaj starliner nikako..neznam zasato..ali ovaj mi nekako bas deluje ofucano.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Neo » Ned Mar 22, 2009 2:57 pm

Aleks_BGD je napisao:nesvidja mi se ovaj starliner nikako..neznam zasato..ali ovaj mi nekako bas deluje ofucano.

Ratkape Aleks....
Image
Korisnikov avatar
Neo
Gazda

Postod Aleks_BGD » Ned Mar 22, 2009 3:11 pm

Neo je napisao:
Aleks_BGD je napisao:nesvidja mi se ovaj starliner nikako..neznam zasato..ali ovaj mi nekako bas deluje ofucano.

Ratkape Aleks....

Ma nije samo to Neo.Nego neznam,nesto mi ne deluje ocuvano.I iz ovog ugla mi izgleda kao da je zadnji deo nizi od prednjeg...
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod crobus » Ned Mar 22, 2009 4:25 pm

Bijeli novi Starliner je od APP Požege i on je novi te je zapravo došao prvi, ali je trenutno kod MAN-a gdje čeka da ga prestave na danima otvorenih vrata koja će biti održana ubrzo te će ga tada isporučiti APP-u.
crobus
Član

Pridružio se: Sre Jul 16, 2008 7:31 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki