Samo sto ce na pravom busu biti drugaciji zadnji kraj, mislim stop-svetla.
POZDRAV
Serval
SERVAL DESIGN & NEOBUS AD
www.serval-design.com

negas je napisao:Serval je napisao:negas je napisao:Pa daj odnesi je u Neobus da naprave takav bus, razbija, tu malo da se poradi na plastici kod ovog sada i kraj! Ovaj ubija!
Negas, moram ti naglasiti da je Cone ustvari model i radio za Neobus, ja sam dizajnirao novog Universa a inzinjeri su uradili projekat odnosno teh. crtez pomocu koga je Cone i napravio maketu Universa.
pozdrav
SERVAL DESIGN
A ha odlicno! E sad cone uslikaj maketu i postavi je lepo na forum, ili busmodel, ali ja je tamo nisam video! Ako su inzenjeri to uradili, ok je, i jedva cekam da vidim te crteze! Mora da dodjem jednom u Ns, pa da me odvedete da vidim te programe i modeliranje busa, to je mnogo lepo 3d znate vec, verovatno, pro inzenjering, ili katja!
I nadam se da neobus, ne treba da ceka, vec da odmah radi ovaj bus! Stvarno je mnogo jak, barem ovako sto sad vidim, i neznam dal su radili samo plastiku, i da li si serval redizajnirao kosture stena-da li su nove resetke za stene-odnosno da li je to redizajniranje rezultiralo da dodje do izrade novih kostura stena! A isto i za stranice, verovatno si samo blatobrane "pomerao" i plastiku na stenama, ali nije bitno ok je!
Jer pazite, ovaj model sto je na slici (dobro nije universo), je ok, sa stanovista tehnike, volvo je volvo, ali pogleedajte ova sigurno losa resenja oko poklopaca-vrata boksova, te maske prednje stene ispod vetrobrana! Ipak neobus ume i moze to bolje! a nekad je imao bolja resenja na oplati, postavio sam na onom starom forumu sliku onog iz Vrsca-tu su ta resenja mnogo bolja!
Mogu reci da su prozori vrhunskom tehnologijom lepjenja odradjeni, negde su smanjeni, time su konstruktori povecali torzionu krutost sto je dobro, i sve je ostalo ok, jos da se otklone ovi pomenuti nedostaci, pride ste ih Vi redizajnirali, busevi ce svakako biti bez mane!

Serval je napisao:Sa sajma je fotografija, to je Eternal, a sto se tice sare ona je uradjena po zahtevu Kavima, odnosno Jedinstva, u tim bojama.
Srdacan Pozdrav
Serval
SERVAL DESIGN & NEOBUS AD
www.serval-design.com
s215hdh je napisao:U prvoj turi su isporucene Vranju 2 komada Terre, oba bela, bez sara, one su naknadno lepljene. Kao ta bela jos jedna. Jedva sa Vögel sedisitima jedna sa Esteban.
A onaj sto je izlozen bio na sajmu, tamno plavi sa prohromom, on je izlepljen onim saram u bojama, na zahtev Kavima jos u Neobusu

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju