Logo

Neoplan Starliner

Diskusije posvećene turističkim i visokoturističkim autobusima.

Postod Stefan Bgd » Ned Mar 22, 2009 6:03 pm

Aleks_BGD je napisao:nesvidja mi se ovaj starliner nikako..neznam zasato..ali ovaj mi nekako bas deluje ofucano.

Zašto ofucano?Bus je super realizovan,ima odlične linije,nego,bolje bi mu ležala neka druga boja,ova bela i nije nešto,a i brzo se prlja...Svakako bi ti promenio mišljenje da si video nekog tamno plavog... :)
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Sponzor

Postod Neo » Pon Mar 23, 2009 6:54 am

crobus je napisao:Bijeli novi Starliner je od APP Požege i on je novi te je zapravo došao prvi, ali je trenutno kod MAN-a gdje čeka da ga prestave na danima otvorenih vrata koja će biti održana ubrzo te će ga tada isporučiti APP-u.

Crobus ima li gdje slike kod MAN importera???
Image
Korisnikov avatar
Neo
Gazda

Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 7:12 am

Postod Aleks_BGD » Pon Mar 23, 2009 9:41 pm

Stefan Bgd je napisao:
Aleks_BGD je napisao:nesvidja mi se ovaj starliner nikako..neznam zasato..ali ovaj mi nekako bas deluje ofucano.

Zašto ofucano?Bus je super realizovan,ima odlične linije,nego,bolje bi mu ležala neka druga boja,ova bela i nije nešto,a i brzo se prlja...Svakako bi ti promenio mišljenje da si video nekog tamno plavog... :)

mozda mozda....:D
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Jovan » Čet Mar 26, 2009 7:37 pm

Korisnikov avatar
Jovan
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 1:42 pm

ulusoy

Postod Goran sk » Sub Apr 04, 2009 11:48 pm

odusevio me danas na as ovaj ulusoy
Image
Image
dortmund-istanbul
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod shef » Ned Apr 05, 2009 8:05 am

S ovim sam bio prije nekoliko dana na izletu. Inače je firma iz Krąana kraj Labina u Istri, imaju joą jednog ovakvog srebrne boje i jednog crveno-ľutog troosovinca:

Image
shef
Član

Pridružio se: Ned Mar 29, 2009 4:11 pm

Postod joza » Ned Apr 05, 2009 10:02 pm

Svaka Vam cast za slike ovih starlinera, odlicno izgledaju oba, pogotovo onaj ulusoy troosovinac. Da li su ovi poklopci iznad tockova kod troosovinca stndardni ili su inace skroz pokriveni kao kod kratkog? Ovo mi je mnogo lepse ovako!
Korisnikov avatar
joza
Član

Pridružio se: Čet Dec 25, 2008 1:54 am

Postod Goran sk » Ned Apr 05, 2009 10:10 pm

joza je napisao:Svaka Vam cast za slike ovih starlinera, odlicno izgledaju oba, pogotovo onaj ulusoy troosovinac. Da li su ovi poklopci iznad tockova kod troosovinca stndardni ili su inace skroz pokriveni kao kod kratkog? Ovo mi je mnogo lepse ovako!

hvala joza,jeste starlineri su vrh,a poklopce nisu standardni,skoro kod svakog je razlicito,to se moze menjati ,to mozda neo vise zna
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod joza » Ned Apr 05, 2009 11:00 pm

Pa to ne znam, zato sam i postavio pitanje, jer oni gde je skroz pokriven tocak to mi se nesvidja, a ovaj fazon da je druga osovina bez icega, a treca tek ovaj mali, mnogo mi je lep. Inace, kao sto sam rekao meni je ova generacija pogotovo troosovinac jer izgleda veliko i mocno, jedan od najomiljenijih buseva....ako ikad budem kupovao veliki bus, a polovan, onda je to sigurno ova generacija Neoplana
Korisnikov avatar
joza
Član

Postod Neo » Pon Apr 06, 2009 11:14 am

U zavisnosti od godista Jozo, 97 i 98 god. su imali te poklopce fabricki ugradjeno, neki su skinuli neki nisu. Ja cisto volim sto ima na mom taj poklopac mada je nefunkcionalan jer samo smeta. To si u pravu Jozo nije djaba ovaj bus bio 6 puta autobus godine.

Image
Image

Evo malo i mog autobuscica...:)
Image
Korisnikov avatar
Neo
Gazda

Re: ulusoy

Postod Neo » Pon Apr 06, 2009 11:17 am

Goran sk je napisao:odusevio me danas na as ovaj ulusoy
Image
Image
dortmund-istanbul

Evo dobar Ulosoy se prodaje...

http://www.sahibinden.com/2000_model_ne ... isplayitem
Image
Korisnikov avatar
Neo
Gazda

Postod joza » Pon Apr 06, 2009 12:08 pm

Joj, ne staj mi Neo na muku brate, pa sad da imam lovu iso bih da ga pazarim. Sto se tice tvog busa, o njemu sam vec rekao da su komentari izlisni, bus odlicno izgleda, ti to odlicno i vidi se sa ljubavlju odrzavas.
Moramo se cuti.Nego reci mi sta im je ono izmedju sedista kod glava putnika, mislim pretpostavljam nego verovatno ti to detaljno znas objasniti.
Korisnikov avatar
joza
Član

Postod Neo » Pon Apr 06, 2009 12:47 pm

joza je napisao:Joj, ne staj mi Neo na muku brate, pa sad da imam lovu iso bih da ga pazarim. Sto se tice tvog busa, o njemu sam vec rekao da su komentari izlisni, bus odlicno izgleda, ti to odlicno i vidi se sa ljubavlju odrzavas.
Moramo se cuti.Nego reci mi sta im je ono izmedju sedista kod glava putnika, mislim pretpostavljam nego verovatno ti to detaljno znas objasniti.

Posto su ovo ranije tipe Starlinera u to doba oni nisu bas rijesili najbolje ili nisu ni htjeli nego su bas htjeli da onako bude. Oni su gore stavili avionske boksove
Image
i sad nisu gore mogli staviti svjetla za citanje i zvucnike nego su ih stavili bukvalno putnicima iznad glave. Isto tako na tom dijelu imas i plavo dugme da mozes pozvati stjuardesu :lol: ...

Image

Na nekim VIP Starlinerima u to vrijeme sa zadnje strane tog kljuna kako ga ja zovem su stravljani i mali ekrani tako da je svako svoje sjediste imalo mali monitor.

Svako sjediste ima svoiu malu kanticu za smece...
Image

I ima jedna centralna velika kanta za smece
Image

Ako te bude sta jos interesovalo samo mi se javi inace biti cu u Bosni za Majske praznike...
Image
Korisnikov avatar
Neo
Gazda

Postod joza » Pon Apr 06, 2009 9:30 pm

Pa ovi avionski boksovi su mi super, sad moguce da nisu bas prakticni, to ti znas bolje iz prakse. Znaci ako sam shvatio, prvi modeli imaju zvucnik, svetlo tu na tom kljunu, a kasniji imaju koliko znam onaj kao kruzni sistem na okretanje gore na galeriji.Sto se tice ostalog, kantice i to sve je OK. Pa interesuje me dosta stvari oko Starlinera, kazem ove godine nema sanse, ali probacu da se potrudim za sledecu da mozda kupim nesto vece...neznam , ovo bi mi bio jedan od prvih izbora ako bih kupio polovan. Ako te ne mrzi, mozes mi poslati neke karakteristike za svoj jer i mene interesuje troosovinac, pouzdanost itd...
Korisnikov avatar
joza
Član

Postod Neo » Uto Apr 07, 2009 6:48 am

Jozo ovo je ono sto ti ja mogu reci za sada je da moj ima AVS mjenjac, Mercedes motor 381 KS i da ga sa lakocom goni i uz brdo i po ravnom. Zanimljiva stvar kod njega je da je sve do 80 kmh ima onako lagan volan pa dodje kao malo vrckav, medjutim cim predjes 80 odmah se volan ukruti i onda ga je milina voziti. Dobio sam pun kofer njegovih knjiga i ima sve o njemu, ti bi bio dobar za citanje posto si rekao da znas njemacki. Sve mu je na automatici znaci siberi, bunkeri, roletna za vozaca, sve je na dugme...
Image
Korisnikov avatar
Neo
Gazda

PrethodniSledeća

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki