Nenad_KM je napisao:Busko je napisao:Da li osim visokog Nibus dvoosovinca i troosovinca postoji i nizi?Koje su oznake tih autobusa?
Niski dvoosovinac je nibus 400.41 a troosovinac 400.51.
Evo ti i slike
Troosovinac 400.51
Dvoosovinac 400.41

direktor je napisao:Video sam par puta nibus sa crnim djelom na kome pise nisekspres a sta bi drugo jeli to neki novi model ili sta
Nibus-ja je napisao:direktor je napisao:Video sam par puta nibus sa crnim djelom na kome pise nisekspres a sta bi drugo jeli to neki novi model ili sta
Novi su jos svezi stari oko 2 meseca,kazu vozaci da su testirali potrosnju i da je nov motor u GBr-493 uspeo da potrosi samo 22 litara na 100km

Nenad_KM je napisao:U novim Nibusima je Cumins valjda E4 od 390 KS, inace Cumins su ubacivali zato sto MAN koji su do sad stavljali im je bio mnogo skup, ali ok novo je novo.
Jovan je napisao:Nenad_KM je napisao:U novim Nibusima je Cumins valjda E4 od 390 KS, inace Cumins su ubacivali zato sto MAN koji su do sad stavljali im je bio mnogo skup, ali ok novo je novo.
xxx njima je sve skupo, jos samo da ni sjedista ne ubace, pa da voze narod ko stoku!

crobus je napisao:Najbolje bi bilo da uzmu licencu od King Longa pa rade neki stari model King Longa.. Uostalom i Kingač ima Cuminsu unutra.

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju