Logo

Temsa

Diskusije posvećene turističkim i visokoturističkim autobusima.

Postod negas » Ned Okt 31, 2010 1:33 am

MILE je napisao:
ik404 je napisao:Slazem se da Safari izgleda najbolje, i to HD po meni jos lepse od RD... Ja se vozio u dosta njih, pa i u ovim od Severtransa i nisam bas odusevljen al mozda i nisu losi za nase prilike... Inace skoro sam gledao na N24 Transportwelt detaljni uporedni test Safarija sa Setrom serije 4 UL mislim i jos nekim odgovarajucim Van Hool-om... i Nemci su se prilicno pohvalno izrazili o Temsi!
Pre bih rekao da nisu za naše prilike. Safari je urađen sasvim pristojno kako estetski tako i mahanički. Prilično su pouzdane imajući u vidu da koriste MAN i DAF motore (znao sam i jačinu motora, ali sam zaboravio) karakteriše ih izuzetna brzina pogotovu ako imaju ugrađen automatski menjač.

Tako je Mile i Aleksandre, ona safari s automatikom, pa onoi je zivotinja, garantujem najbrzi bus u Srbiji!!!
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Sponzor

Postod tomo » Pet Feb 11, 2011 2:16 am

Image

Image
Korisnikov avatar
tomo
Član

Pridružio se: Sub Jul 17, 2010 10:58 pm

Postod Aleks_BGD » Ned Feb 13, 2011 7:26 pm

Duplo ili nista..HD i RD
Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Sloba » Ned Feb 13, 2011 8:21 pm

Zar nije Kulatransova Temsa SD?
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod sanos_a » Pet Feb 25, 2011 10:16 pm

Image
Image
Prof. Dr. Sanos Avtobusovski redoven profesor na univerzitetot AUTOBUSI.NET
sanos_a
Član

Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 11:40 am

Postod tomo » Pet Mar 18, 2011 6:10 pm

Image

Image
Korisnikov avatar
tomo
Član

Pridružio se: Sub Jul 17, 2010 10:58 pm

Postod badi » Sub Mar 19, 2011 11:15 pm

Imaju ove Temse kod caleta u firmi,i mogu vam reci da su se i kod i njih i kod drugih pokazale veoma lose po pitanju kvaliteta,...a ni diamond se nemoze porediti sa Tourlinerom,Travegom,Setrom serije 400,..itd
badi
Član

Pridružio se: Sub Mar 19, 2011 10:54 pm

Postod dialogos80 » Ned Mar 20, 2011 10:15 am

U ATP-u Šibenik su prigovori na Temsu Safari STD (MAN) i Opalin, kako od vozaca tako i od stajanju u servisu (Safari STD) dok na Opalin se zale vozaci.
E sad Temsa Safari HD (DAF) kazu vozaci totalno drugi autobus, vec nahvaljena DAF makina (pokazala se u Bovama izvrsnim motorom, ekonomican, izdrzljiv, snazan), mehanicar imaju nekih primjedbi oko nekih sitnica oko zavrsne obrade i sl. ali takva joj je i cijena u odnosu na Setre, Neoplan i MB.
Meni osobno je Safari HD ok bus za voznju, najdulja mi je relacija Zg - Bg.
dialogos80
Član

Pridružio se: Čet Mar 10, 2011 4:47 pm

Postod ILIJA BOGOJEVIC » Ned Apr 03, 2011 4:16 pm

Image
Image
Image
Temsa Safari HD u mojoj omiljenoj boji :wink:
Korisnikov avatar
ILIJA BOGOJEVIC
Student inženjerskog menadžmenta

Pridružio se: Pet Jan 28, 2011 6:35 pm

Postod badi » Pon Apr 11, 2011 4:31 pm

Ovaj HD nov kosta oko 190.000 evra bez carine i pdv a ,ne moze se porediti sa sd ili rd,jednostavno je druga klasa,on se moze nazvati turistickim autobusom za razliku od sd i rd,a i motor i transmsija su jako dobro odradjeni i autobus ide kao lud,ne moze se porediti sa mercedesom, setrom ili Neoplanom,ali za nase uslove i puteve uopste ne treba bolji autobus.Kao prevoznik gde god ga posaljete necete se obrukati.
badi
Član

Postod ILIJA BOGOJEVIC » Pon Apr 11, 2011 4:40 pm

badi je napisao:Ovaj HD nov kosta oko 190.000 evra bez carine i pdv a ,ne moze se porediti sa sd ili rd,jednostavno je druga klasa,on se moze nazvati turistickim autobusom za razliku od sd i rd,a i motor i transmsija su jako dobro odradjeni i autobus ide kao lud,ne moze se porediti sa mercedesom, setrom ili Neoplanom,ali za nase uslove i puteve uopste ne treba bolji autobus.Kao prevoznik gde god ga posaljete necete se obrukati.

Pa sa neke strane i ja tako mislim. :wink: Ali ipak nije za duze linije preko 400-500 km. :wink:
Korisnikov avatar
ILIJA BOGOJEVIC

Postod shakal » Pon Apr 11, 2011 4:53 pm

ILIJA BOGOJEVIC je napisao:
badi je napisao:Ovaj HD nov kosta oko 190.000 evra bez carine i pdv a ,ne moze se porediti sa sd ili rd,jednostavno je druga klasa,on se moze nazvati turistickim autobusom za razliku od sd i rd,a i motor i transmsija su jako dobro odradjeni i autobus ide kao lud,ne moze se porediti sa mercedesom, setrom ili Neoplanom,ali za nase uslove i puteve uopste ne treba bolji autobus.Kao prevoznik gde god ga posaljete necete se obrukati.

Pa sa neke strane i ja tako mislim. :wink: Ali ipak nije za duze linije preko 400-500 km. :wink:

Bolji je berkhof po meni za te pare!
Eh da je B-2 Spirit off Misuri stvarno pao u Spacvanske sume...
shakal
Član

Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 10:19 pm

Postod ILIJA BOGOJEVIC » Pon Apr 11, 2011 4:59 pm

shakal je napisao:
ILIJA BOGOJEVIC je napisao:

Bolji je berkhof po meni za te pare!

Berkof je kvalitetniji od Temse ali sto se tice motora tu su podjednaki :wink:
Korisnikov avatar
ILIJA BOGOJEVIC

Postod badi » Pon Apr 11, 2011 5:07 pm

A jel ima da se kupi novi Berkof...i ko je uvoznik,jel zna neko
badi
Član

Postod ILIJA BOGOJEVIC » Pon Apr 11, 2011 5:12 pm

Pa verovatno da ima.Cini mi se da Lasta ima te nove Berkofe ali neznam ko ih uvozi :wink:
Korisnikov avatar
ILIJA BOGOJEVIC

PrethodniSledeća

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki